Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Je hebt het druk met je werk, gezin en je hobby’s. Dan kan het zijn dat je jezelf uit het oog verliest, en ook minder oog hebt voor wat je huid en je lichaam nodig hebben. Bij de schoonheidssalon kun je weer tot rust komen en genieten van behandelingen die goed voor je zijn.

  De mannen van Bodyland zijn gespecialiseerd in behandelingen voor het lichaam. Of het nu gaat om een massage, een gezichtsbehandeling of een zonnebanksessie: je kunt er bij de salon in Zwijndrecht prima voor terecht.

  Schoonheidsbehandelingen
  Maikel Bungert is jouw schoonheidsspecialist. In zijn salon kun je terecht voor uiteenlopende behandelingen. Als man is hij gespecialiseerd in de mannenhuid, maar ook zeker de vrouw ligt graag in zijn behandelstoel. Maikel verft en epileert de wenkbrauwen, maar verzorgt ook complete gezichtsbehandelingen om de huid te optimaliseren.

  Microdermabrasie
  De herfst en winter zijn dé momenten om eens een microdermabrasiebehandeling te ondergaan. Deze intensieve dieptepeeling haalt de toplaag van de huid eraf, zodat de nieuwe huid direct aan de oppervlakte komt te liggen. Dit geeft de huid een jongere uitstraling en vermindert de zichtbare rimpels in het gezicht. Doe je deze behandeling in de vorm van een kuur, dan zul je er aan het eind zichtbaar jonger uitzien. Verzorg hierna je huid goed met de voorgeschreven producten om tot een optimaal eindresultaat te komen.

  Producten
  De productlijn van Bodyland is zorgvuldig uitgekozen, om de balans tussen kwaliteit en prijs goed en betaalbaar te houden. Nouvital is het merk waar Maikel mee werkt en is een Nederlands product dat aan deze eisen voldoet en dat toe te passen is op veel huidtypen. Ervaar deze producten tijdens de behandelingen en krijg advies over welke producten voor jou goed thuis te gebruiken zijn.

  Klachten aanpakken
  Danny van Dijk is sporttherapeut en -masseur. Als sporttherapeut behandelt hij op zijn eigen wijze sporters, maar ook de niet-sporter die klachten heeft. Hij is gespecialiseerd in het wegnemen van pijn, en met het losmaken van verkrampte spieren helpt hij mensen om pijnvrij te functioneren.
  Zijn klachtbehandelingen zijn niet altijd prettig om te ondergaan, maar zeker functioneel. Als je dacht dat alleen de fysiotherapeut een pijnbank was, heb je het mis. Want waar de fysiotherapeut ophoudt, gaat Danny verder, door de spieren gezonder te maken en ervoor te zorgen dat deze geen kans krijgen om scheefstand of verkrampingen te kunnen veroorzaken.

  Wellness
  Mocht je de salon willen bezoeken om het echte wellnessgevoel te ervaren, dan kan dat natuurlijk ook. Want als wellnessmasseur heeft Danny zijn sporen zeker verdiend, en je kunt kiezen uit 6 verschillende ontspanningsmassages met elk zijn eigen uitwerking en techniek. Kies uit een gecombineerde massage als de ‘Indiase Ontspanning’. Deze duurt 80 minuten, en hierbij krijg je de Ayurvedische massage van 60 minuten en de Indiase hoofdmassage van 20 minuten. Op de achtergrond helpen de Tibetaanse klankschalen om je volledig te laten ontspannen.
  En als je klaar bent bij de heren van Bodyland, dan hebben ze nog 7 zonnebanken klaarstaan om dat heerlijke vakantiekleurtje terug te halen of bij te houden!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply