Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Yoga ondersteunt het herstel

  Als je borstkanker hebt, moet je allerlei behandelingen ondergaan, en de kans is groot dat je je lichaam niet meer vertrouwt. Mogelijk beweeg je weinig gedurende de hele periode van operatie en bestralingen. Maar het is wel belangrijk om (weer) te bewegen, omdat anders je spieren verzwakt raken en littekens verkleven. Met H-yoga kom je weer in beweging.

  H-yoga’ staat voor ‘Helende Yoga’ en ondersteunt bij of na de behandeling voor kanker. Kanker betekent meestal een angstig, zwaar en intensief traject dat veel van jou en je lichaam eist. Rustig bewegen, ontspanning en vooral begrip werken helend en steunen je tijdens of na de behandeling. H-yoga is een combinatie van Hatha en Helende Yoga en is een prettige aanvulling op de reguliere (na)zorg. De lessen zijn afgestemd op jouw mogelijkheden.Tijdens de lessen wordt op een positieve manier het accent gelegd op beter slapen, meer vertrouwen, meer ontspanning en daardoor minder pijn, en omgaan met het lichaam in een liefdevolle en rustige omgeving.Een les bestaat uit eenvoudige, aangepaste oefeningen / ademoefeningen / ontspanning en visualisatie / korte meditatie / klank-healing door mantra’s of klankschalen.
  De groepsleden worden allemaal behandeld voor kanker of hebben kanker gehad. Het is wetenschappelijk bewezen dat het delen met lotgenoten een helend effect heeft op het omgaan en het verwerken van je ziekte.
  Heart to Heart verzorgt inspirerende lessen, workshops en persoonlijke sessies op het gebied van yoga, meditatie, mindfulness, bodywork, vitaliteit en persoonlijke ont­wikkeling. Naast een gevarieerd yogapro­gramma vormt Ayurveda een belangrijk onderdeel in het aanbod.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply