Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • 4D HD-echo: prachtig aandenken voor later
  Rate this post

  Wil je jouw kindje al vóór de geboorte zien? Laat dan een 4D-pretecho maken! Met 4D-echo’s is het mogelijk om bewegende beelden van het kindje te zien te krijgen. Leuk voor later: beelden op foto of dvd.

  4D HD-echo’s zijn werkelijk schitterend. Je moet voor 3D- of 4D-echo’s wel een beetje geluk hebben hoe het kindje ligt, maar bij 4D HD-beelden is het alsof je al in het wiegje kijkt. De resultaten zijn bijzonder realistisch! ­Echobureau Jan Koning had eerste in Nederland zo’n echoapparaat, en nog steeds is Jan een van de weinigen die deze service aanbieden. De 4D HD echobeelden worden uitgebreid opgenomen op DVD. Bovendien krijg je een kleurenprint en een serie zwartwitvergrotingen mee, én tientallen kleurenfoto’s op een USB-stick, en dat samen voor € 100,-. 4D-echo’s worden geadviseerd na ongeveer 26 weken zwangerschap.

  Meer dan 30 jaar ervaring
  Echobureau Jan Koning in Ochten is een begrip in heel Nederland. Met meer dan 30 jaar ervaring en medische achtergrond kan het bureau vanaf 15 weken al zien of jouw baby een jongen of een meisje is.

  Ben je van plan om een echo te laten maken en wil je een afspraak inplannen? Of heb je een vraag? Neem dan contact op!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply