Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
  • Altijd een verzorgde look

    Direct mooie wenkbrauwen en een strakke eyeliner bij het opstaan en tijdwinst bij het ochtendritueel. Heerlijk onbezorgd kunnen zwemmen, sporten, naar de sauna en in de regen lopen. Het zijn slechts enkele van de vele voordelen wanneer je kiest voor ­permanente make-up.

    Woon je in (de buurt van) Haarlem en wil je permanente make-up aan laten brengen? Bij Schoonheidssalon Jos ben je aan het juiste adres. ‘Permanente make-up is een uitstekende oplossing voor iedereen die moeite heeft met opmaken, contactlenzen draagt, geen volle wenkbrauwen meer heeft, veel aan sport doet, er altijd perfect uit wil zien of allergisch is voor normale make-up’, vertelt Jos Verhoeven.
    ‘Met een flinterdunne, steriele naald wordt een speciaal veilig pigment vlak onder het huidoppervlak aangebracht. Anders dan bij tatoeage, wat levenslang zichtbaar blijft, wordt permanente make-up in de bovenste huidlaag ingebracht.  Dit betekent dat de pigmentatie na verloop van tijd afzwakt. Afhankelijk van de kleur, plaats van aanbrengen en je zongedrag, blijf je permanent mooi voor twee tot vijf jaar. Oogleden en wimpers laten je ogen spreken. Met permanente make-up kan de uitstraling van je ogen worden veranderd en verfraaid. De eyeliner kan zowel op je bovenste als onderste ooglid worden aangebracht wat zorgt voor een heel natuurlijke en volle oogopslag. Wenkbrauwen kunnen voller worden gemaakt of bijgewerkt. Er kan gekozen worden voor de shadow- of hairstroketechniek. Laat je gewoon eens adviseren door Jos, hét adres in Haarlem voor permanente make-up!

    Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply