Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Altijd mooi met een haarwerk
  Rate this post

  De impact van haarverlies door bijvoorbeeld chemotherapie is groot. Een belangrijk deel van je uiterlijk verandert immers. Wie plotseling kaal wordt of te maken krijgt met kaalheid, kan daar erg onder lijden. Hierbij kun je denken aan mensen die door een ziekte of medicijngebruik hun haar verliezen. Maar ook ­mensen die mannelijke kaalheid, alopecia of dun haar hebben. Wat is het dan mooi dat je er met een haarwerk, dat er zo natuurlijk mogelijk uitziet, toch goed voor de dag kunt komen.

  Bij Hairmasters Finkers worden mensen met haaruitval of haarproblemen deskundig en met een luisterend oor geholpen. Door onze jarenlange ervaring en eigen atelier zijn wij een begrip op dit gebied. Hairmasters heeft met 8 haarwerkspeciaalzaken in Nederland, waarvan 3 in Twente, reeds 50 jaar ervaring met het maken van haarwerken van hoogwaardige kwaliteit. Wij leveren alle soorten haarwerken en werken met de modernste technieken. Want mooi haar met een passend gevoel van zekerheid: wie wil dat niet? Onze haarwerkspecialisten maken elk gewenst kapsel. Wij zijn er speciaal voor iedereen met haaruitval of haarproblemen, of dit nu van tijdelijke of langere duur is. Je kunt kiezen uit echt haar of verschillende soorten synthetisch haar en verschillende bevestigingsmethoden. Tegenwoordig zijn de haarwerken die gemaakt zijn van synthetisch haar bijna niet van echt te onderscheiden.

  Vrijblijvend informatiegesprek
  In het geval van haarverlies door bijvoorbeeld chemo­therapie is snel handelen noodzakelijk. Heb je een of meerdere leuke modellen op het oog, dan kan er samen met jou een keuze worden gemaakt. Het haarwerk dat jij hebt uitgekozen blijft bij ons in reservering. Vervolgens wordt het haarwerk aangemeten en aangepast. Het prettige hiervan is dat, op het moment dat je het nodig hebt, het juiste haarwerk voorhanden is en je hierover geen overhaaste beslissingen hoeft te nemen in een vaak toch al moeilijke en hectische tijd. Er vindt altijd eerst een uitgebreid kosteloos en vrijblijvend informatiegesprek plaats, waarin onder meer aan bod komt wat er gaat gebeuren, wat de mogelijkheden zijn en hoe het zit met je zorgverzekering. En ook kun je tijdens dit gesprek gewoon je hart luchten… Met name onze betrokkenheid bij jou, onze klant, met zijn of haar specifieke wensen, maakt dat wij door een grote klantenkring worden bezocht. Wij vinden het belangrijk dat jij de juiste aandacht krijgt. We hebben oog voor je problemen en dragen bij aan de oplossingen.

  Onderhoud
  Om de kwaliteit, duurzaamheid en draagcomfort van je haarwerk te waarborgen, is het aan te raden om je haarwerk regelmatig te laten controleren en verzorgen. Hiervoor is specialisme nodig. Juist ook hiervoor kun je bij ons terecht. Jouw haarwerk krijgt de aandacht die het nodig heeft. Wij weten precies op welke manier en met welke middelen het haarwerk gestyled dient te worden. Tevens kunnen we het haarwerk, indien nodig, naar wens aanpassen. Indien gewenst word je in principe steeds door dezelfde haarwerkspecialist geholpen. Die weet immers wie jij bent en hoe jij jouw haar het liefst draagt.

  Privacy
  Het is vanzelfsprekend dat je in alle privacy geholpen kunt worden. Onze mooie en sfeervol ingerichte zaken zijn hierop aangepast. Uiteraard is het mogelijk je partner, een vriend(in) of iemand uit je familie mee te nemen. Wij weten uit ervaring dat deze ondersteuning vaak erg gewenst is.

  Vergoeding zorgverzekeraar
  Wij hebben met iedere zorgverzekeraar in Nederland contractafspraken. Ben je in het bezit van een medische indicatie van jouw behandelend (huis)arts of medisch specialist, dan kun je in aanmerking komen voor een vergoeding van je zorgverzekeraar. Afhankelijk van jouw zorgverzekering kun je naast de basisvergoeding ook recht hebben op een aanvullende vergoeding. Als je in aanmerking komt voor een vergoeding van je zorgverzekeraar, regelen wij in de meeste gevallen het declaratieproces voor je, zodat je daar geen omkijken naar hebt.

  SEMH en ANKO
  Hairmasters is aangesloten bij de Stichting Erkennings­regelingen Medische Hulpmiddelen (SEMH), een onafhankelijk en zelfstandig instituut dat kwaliteitserkenningen afgeeft aan aanbieders van medische zorg, zoals leveranciers van hulpmiddelen. Hairmasters Finkers te Almelo is tevens aangesloten bij de Algemene Nederlandse Kappers ­Organisatie (ANKO), sectie haarwerken.

  Marco Finkers
  eigenaar Hairmasters Finkers

  Familiebedrijf
  Hairmasters bestaat uit een hecht team van haarwerkspecialisten dat je betrokken en deskundig helpt. Wij besteden veel aandacht aan een persoonlijke benadering van onze klanten. Alleen dan kunnen wij jou het beste adviseren welk haarwerk je staat en waar je je prettig bij voelt. Ons familiebedrijf begon in 1968 onder de naam Finkers in Almelo, waar ook onze hoofdvestiging is. Inmiddels is ons bedrijf uitgegroeid met acht vestigingen in het hele land. In 2004 veranderden wij de naam in Hairmasters. We zijn een haarwerkspeciaalzaak die zijn sporen in de loop der jaren ruimschoots heeft verdiend, maar waarbij wij ons nog elke dag van bewust zijn dat bescheidenheid past. Wij tonen onze betrokkenheid door naast én achter onze klanten te staan. Wij zijn trots op onze professionele medewerkers, die dag in dag uit hun best doen onze clientèle zo goed mogelijk te helpen. Wij zijn trots op onze trouwe klanten, die wij zelfvertrouwen kunnen geven met mooi haar. Wij zijn trots op ons product: haarwerken met een persoonlijke touch. Onze medewerkers zijn gediplomeerde kappers. Daarnaast hebben zij aanvullende scholing gevolgd voor haarwerkspecialist, evenals een opleiding voor het omgaan met kankerpatiënten. Regelmatig volgen onze vakmensen bijscholingen in binnen- en buitenland. Wij zijn daardoor op de hoogte van alle trends en vernieuwingen op ons vakgebied.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply