Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Altijd mooi voor de dag
  Rate this post

  De impact van haarverlies door chemotherapie is groot: een belangrijk deel van je uiterlijk verandert. Wat is het dan mooi dat je er met een haarwerk, dat er zo natuurlijk mogelijk uitziet, toch goed voor de dag kunt komen!

  In het geval van borstkanker, waarbij snel handelen nood­zakelijk is, is een synthetisch haarwerk te verkiezen boven een haarwerk van echt haar: het is snel in model te brengen en gemakkelijker te onderhouden. Dat komt goed van pas als je toch al vermoeid bent door de chemokuur. En tegenwoordig zijn synthetische haarwerken niet van echt te onderscheiden!
  Heb je een of meer leuke modellen uitgezocht, dan kan er een zichtzending gestuurd worden naar de salon. Heb je je keuze gemaakt, dan kan het haarwerk helemaal aangepast worden aan jouw smaak, en je kunt later teruggaan naar de salon om het haarwerk te laten controleren en eventueel te laten bijwerken.
  Er vindt altijd eerst een uitgebreide intake plaats, waarin onder meer aan bod komt wat er gaat gebeuren en hoe het zit met je zorgverzekering. En ook kun je tijdens het gesprek gewoon je hart luchten…

  Privacy
  Omdat niet iedereen hoeft te zien dat je bezig bent met een haarwerk, kun je in alle privacy geholpen worden. Natuurlijk mag je wel een vriendin of familielid meenemen, die jou kan ondersteunen.

  Vergoeding zorgverzekeraar
  Wanneer je een verwijzing hebt van je arts, heb je recht op een vergoeding vanuit de basisverzekering voor een haarwerk. Ben je aanvullend verzekerd, dan heb je mogelijk recht op nog meer vergoeding. De salon regelt zelf de afhandeling met je zorgverzekeraar, zodat je daar geen omkijken meer naar hebt.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply