Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Altijd mooi voor de dag
  Rate this post

  De impact van haarverlies door chemotherapie is groot: een belangrijk deel van je uiterlijk verandert. Vooral voor vrouwen bepaalt het haar de uitstraling of vrouwelijkheid. We helpen je graag met een mooie oplossing, die bij je past. Haarwerk moet vooral goed voelen en lekker zitten. Er is keuze uit vele modellen en kleuren haarwerken. Wat is het dan mooi dat je er met een haarwerk, dat er zo natuurlijk mogelijk uitziet, toch goed voor de dag kunt komen!

  In het geval van borstkanker, waarbij snel handelen noodzakelijk is, is een confectiehaarwerk te verkiezen boven een maatwerk haarwerk: het kan snel geleverd worden en is gemakkelijker te onderhouden. Dat komt goed van pas als je toch al vermoeid bent door de chemokuur. En tegenwoordig zijn synthetische haarwerken niet van echt te onderscheiden!

  Ruime collectie
  Als je een haarwerk zoekt, helpen we je graag om een keuze te maken uit de ruime collectie. Er zijn haarwerken verkrijgbaar in diverse prijsklassen. Heb je een of meer leuke modellen uitgezocht, dan kan er een zichtzending gestuurd worden naar de salon. Heb je je keuze gemaakt, dan kan het haarwerk helemaal aangepast (gepersonaliseerd) worden aan jouw wensen. Het is zelfs mogelijk dat je je thuis, in jouw eigen vertrouwde omgeving, laat adviseren door ons. Indien nodig komen wij ook in het ziekenhuis bij je.
  Er vindt altijd eerst een uitgebreid kosteloos en vrijblijvend informatiegesprek plaats, waarin onder meer aan bod komt wat er gaat gebeuren, wat de mogelijkheden zijn en hoe het zit met je zorgverzekering.

  Onderhoud
  Om de kwaliteit en duurzaamheid van je haarwerk te waarborgen, bieden wij je de bijbehorende verzorgende producten aan en zullen je hierin adviseren. Synthetisch haarwerk is zeer eenvoudig te onderhouden.

  Privacy
  Omdat niet iedereen hoeft te zien dat je bezig bent met een haarwerk, kun je in alle privacy geholpen worden in een afgeschermde ruimte. Natuurlijk mag je wel een vriendin of iemand uit je familie meenemen, die jou kan ondersteunen.

  Vergoeding zorgverzekeraar
  Wanneer je een verwijzing hebt van je arts, heb je recht op een vergoeding vanuit de basisverzekering voor een haarwerk. Ben je aanvullend verzekerd, dan heb je mogelijk recht op nog meer vergoeding. Wij regelen zelf de afhandeling met je zorgverzekeraar, zodat je daar geen omkijken meer naar hebt.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply