Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Altijd prachtige lokken, óók bij haaruitval door chemo of Alopecia
  Rate this post

  Haarverlies als gevolg van chemotherapie: het is waarschijnlijk één van de meest opvallende bijwerkingen van de behandeling. Niet alleen voor de buitenwereld, maar ook voor jezelf. De impact van haarverlies is groot, want je haar vormt een belangrijk deel van je uiterlijk.

  Gelukkig zijn er tegenwoordig oplossingen op het gebied van haarwerken die niet van echt te onderscheiden zijn!

  Maatwerk of confectie?
  Bij het kiezen van een haarwerk heb je de keuze uit een op maat gemaakt haarwerk of een confectiehaarwerk. Een confectiehaarwerk is een haarwerk dat al meteen klaar is voor gebruik. Haarwerkspecialist Ingrid Waals benadrukt dat dit niet betekent dat het haarwerk niet gepersonaliseerd wordt: ‘Het haarwerk wordt aangepast op jouw gezicht en hoofd. Ook kan het haarwerk geknipt worden zodat het perfect aansluit op je persoonlijke wensen en het kapsel dat je droeg. Het is verder belangrijk dat het haarwerk ook goed aansluit op de ronding van je hoofd, zodat het stevig blijft zitten.’

  Snel klaar om te dragen
  Een groot voordeel van een confectiehaarwerk is dat het geen tijd kost om het te produceren. Dat is bijvoorbeeld erg handig in het geval van haarverlies door chemotherapie. Vaak is enige haast dan immers geboden. Ingrid: ‘We hebben veel soorten confectiehaarwerken op voorraad, maar we hebben er bewust voor gekozen om ze niet online beschikbaar te maken. Dit doen we voornamelijk omdat het kiezen van een haarwerk een precieze klus is, waarbij goed advies van groot belang is. Je wilt natuurlijk dat het haarwerk perfect past bij je hoofd, gezichtsvorm en huidskleur. Het kiezen van een haarwerk vindt daarom plaats tijdens een gratis consultgesprek.’

  Consultgesprek
  ‘Tijdens dit consultgesprek krijg je de kans om verschillende haarwerken te passen. Op die manier krijg je een goed beeld van wat je wel of niet mooi vindt. Daarnaast geven we de nodige informatie, bijvoorbeeld over het verschil tussen echt haar en synthetisch haar. Natuurlijk bespreken we ook de mogelijkheid voor een maathaarwerk. Vervolgens kijken we samen naar de mogelijkheden en hoogte van de vergoeding vanuit de zorgverzekering en is er alle tijd om je vragen te stellen. Dit gebeurt allemaal in de privacy van een rustige omgeving.’

  Oplossing voor haarproblemen
  Justhair heeft de oplossing voor alle soorten haarproblemen. Maat- en confectiehaarwerken voor mannen en vrouwen, cosmetische haarverdikkingsproducten en gratis consulten (voorlichting) voor haaruitvalpreventie.

  Camoufleer dunner wordend haar
  Je haar is een belangrijk onderdeel van je uiterlijk en kan voor een groot deel bepalen wat je wilt uitstralen. Dunner wordend haar kan, wat de reden ook is, een behoorlijke impact hebben op je zelfvertrouwen. Gelukkig is er ook op het gebied van camouflage veel mogelijk. Toppik haarvezels camoufleren het dunner wordend haar op een natuurlijke wijze. Benieuwd naar de werking of meer informatie? Kijk op de website www.toppik.nl of ga eens langs in de salon van Justhair om het zelf te ervaren.

  Agendatip: open avond Justhair
  Ben je benieuwd wat Justhair voor jou kan betekenen? Wil je kennis maken met de medewerkers van Justhair? Heb je last van haarverlies vanwege erfelijkheid of medische redenen en ben je op zoek naar een oplossing? Meld je dan aan voor de open avond en bekijk de demonstraties bij de modellen en de haarwerken in de salon.

  Wanneer? 29 oktober 2019 vanaf 19:00 uur
  Aanmelden? Ga naar de website www.Justhair.nl

  Wist je dat…
  … Justhair een ANKO-gecertificeerd bedrijf is en aangesloten is bij alle zorgverzekeraars?
  … Justhair uitsluitend gebruik maakt van bewezen oplossingen en methoden?
  … je haarwerk regelmatig gecontroleerd en verzorgd moet worden om de kwaliteit en duurzaamheid van je haarwerk te waarborgen? Hiervoor kun je terecht bij Justhair.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply