Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ‘Ik ben bang voor naalden en toch heb ik het gedaan!’
  Rate this post

  Ik ben nog niet zo oud, vroeg in de 30, maar had al drie dikke rimpels op mijn voorhoofd. Mijn schoonheidsspecialiste vertelde me dat injectables een mooie oplossing kan zijn. Ik knikte van ‘ok dank je wel voor het advies’, maar eigenlijk ben ik heel erg bang voor naalden. En wat als het verkeerd gaat? Of kom er dan zo nep uit te zien zoals je best wel veel ziet in de glossy bladen?

  Het maakte mij wel nieuwsgierig. Regelmatig naar de schoonheidsspecialiste gaan is dus niet genoeg. Dan maar het internet afspeuren naar wat anderen hebben gedaan. Zo kwam ik bij mij in de buurt best wel heel veel partijen tegen, maar op forums ook best wel heel afschrikwekkende verhalen. Ik kon er geen wegwijs uit worden.

  Onderzoekend als ik ben dacht ik ‘hoe weet ik welke arts wel of niet goed is?’ en kwam ik een artikel van de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde tegen.  Een duidelijk verhaal en dit wekt vertrouwen. Ik moet dus letten op klinieken die zich toetsbaar opstellen voor de NVCG. Op die manier heb ik ook The Body Manager gevonden. Wat mij erg aansprak is dat zij voor mijn gevoel écht alles op schoonheid- en gezondheidsgebied aanbieden. Interessante filmpjes op de website en voor mij niet zo ver weg om heen te gaan.

  Na prijsvergelijking te doen wist ik dat ze niet de aller­goedkoopste zijn, maar ik kies liever voor veiligheid dan dat ik straks onherstelbaar niet goed ben geholpen… De behandelend arts is lid van de NVCG en heb een afspraak gemaakt voor een intake. Ik had het gevoel dat dr. De Weerdt goed luisterde en niet alleen maar zo was van ‘ok ga maar zitten en spuit erin’. Hij vroeg wat ik wilde en waarom en daar hebben we gewoon uitvoerig over gepraat. Ook over mijn angst voor naalden.

  Tijdens ons gesprek dacht ik, met alles wat hij mij kon vertellen, ‘ik ga het gewoon doen’. Tot op heden geen spijt! Ik voel me gewoon weer mijn leeftijd! Dat is levendig, volop in het leven en niet van oh jee ik zie eruit als een oud omatje. En van de naald; daar merk je dus helemaal niks van!

  Dr. De Weerdt hartelijk dank voor de behandeling en je zult me snel weer terug zien.

  Jenny (33) uit Zaandam

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply