Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Beauty & business

  Als schoonheidsspecialiste, pedicure, visagiste, docente en examinator weet ik als geen ander hoe het is om ‘lekker druk’ te zijn met werk, gezin en sociale contacten. Daarom is mijn advies om producten te kiezen die passen bij jouw levensstijl om te zorgen dat je het beste uit jezelf kunt halen.

  Sandra

  Crystal-X microdermabrasietechnologie
  De winter is de perfecte tijd om je huid eens helemaal op te schonen en te verversen. Met de juiste behandeling zorg je ervoor dat je huid klaar is voor de zon in het voorjaar. Zie er direct stralend uit!

  De Crystal-X is een behandeling waarbij de huid krachtig en zeer geconcentreerd gepeeld wordt. Dit proces stimuleert de huid zodanig dat de basiscellen aangezet worden tot collageenproductie en herstel. Het is een uitzonderlijke behandeling tegen huidveroudering, fijne lijntjes en rimpels, vergrote poriën, doffe of onzuivere huid, pigmentatie en huidonregelmatigheden zoals acnelittekens.

  – Onmiddellijk resultaat
  – Vermindert fijne lijntjes en rimpels
  – Vermindert pigmentproblemen en ouderdomsvlekken
  – Licht de huid op
  – Is zichtbaar huidverjongend
  – Voor alle huidtypes, ook de gevoelige

  De behandeling bestaat uit 4 verschillende stappen:
  1. Een krachtige peeling met microkristallen en salicylzuur. Voor het verwijderen van de buitenste laag dode huidcellen.
  2. Een enzymatische peeling met ananas en papaja. Om de huid in de diepte verder te reinigen.
  3. Een vitamine C-masker om pigmentvlekken op te lichten en de collageenaanmaak te stimuleren.
  4. Een krachtig geformuleerde crème om de barrièrefilm van de huid te herstellen met een SPF30 en UVA Ultra.

  Boek eenmalig een behandeling om de huid een flinke boost te geven of een kuur van 3 behandelingen met een tussenpoos van 2 weken om de huidconditie aanzienlijk te verbeteren. Na de behandeling krijg je een crème mee naar huis die je tot 4 weken na de behandeling dagelijks moet gebruiken.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply