Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Beheers je gewicht
  Rate this post

  Je hebt alle diëten die er zijn al gevolgd, maar nog steeds ben je niet tevreden over je gewicht. Wil jij echt iets aan je gewicht doen? Kies dan voor een methode die werkt!

  Anita Kooijmans maakt in haar praktijk gebruik van het Cambridge Weight Plan. Deze methode is speciaal ontwikkeld voor mensen die veilig en gemakkelijk willen afvallen en daarna op gewicht willen blijven. Het uitgangspunt hierbij is gewichtsbeheersing. Dat klinkt logisch, maar dat is niet bij alle diëten het geval. Gewichtsbeheersing is niet alleen afvallen, maar ook daarna op gewicht blijven, letterlijk ‘je gewicht beheersen’. Daarvoor moet je eigenlijk opnieuw leren eten. Anita ondersteunt en begeleidt je daarbij.
  Anita kent als ervaringsdeskundige de valkuilen van het afslanken, maar ook de voordelen van het in korte tijd verliezen van overgewicht, zonder jojo-effect! Ze weet door welke fases je heen gaat en kan je op de juiste momenten precies het zetje geven dat je nodig hebt. Je krijgt een programma op maat met onder meer shakes en repen en word je begeleid totdat je je streefgewicht hebt bereikt. Elke week ga je langs bij Anita, waarbij je weer gewogen wordt.
  Het volgen van het Cambridge Weight Plan is eenvoudig: geen calorieën of punten tellen, of andere ingewikkelde zaken, waardoor je de hele dag met je dieet bezig bent. Je gebruikt alleen diverse voedzame, caloriearme dranken (shakes), soepen, pap en repen in plaats van je normale maaltijd. Zo kun je lijnen zonder hongergevoel!
  Wil je graag afvallen? Zet de eerste stap vandaag nog, want de kilo’s gaan er niet vanzelf vanaf.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply
 • Geplaatst door Mary-lou op juni 21, 2016, 12:58 pm

  Anita is ook gewichtsconsulent dus ze kan je op alle mogelijke manier adviseren en dat doet ze goed. Afvallen was nog nooit zo makkelijk!

  Beantwoorden →