Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Blij met je haar
  Rate this post

  Naar de kapper gaan is voor iedereen weer verschillend. Voor de een is het een uitje waar je elke zoveel weken weer naar uitkijkt, voor de ander is het noodzakelijk, en die wil vooral goed en snel geholpen worden. Wat je stijl ook is: je wilt in ieder geval met een fijn gevoel de zaak uitlopen, en blij zijn met je haar!

  De trends van deze zomer
  De heel grijze haarkleuren die we in de afgelopen jaren veel zagen, zijn wat afgezwakt naar wit en ‘cool blond’. Ook zien we de coral- en soft cranberry-tinten voorbijkomen. Er mag veel textuur in de kapsels zitten. Dit geldt ook zeker voor de mannen. Het mag allemaal wat ruiger en stoerder. Voor meer textuur krijgen de kapsels meer lagen, met de nadruk op de kruinpartij. Hierdoor krijgen de kapsels veel volume.

  Hoofdhuidverbetering
  Heb je last van een schilferige hoofdhuid, een vette hoofdhuid of bijvoorbeeld jeuk op je hoofd? Dan is het verstandig om je hoofdhuid gezond te laten maken in de salon. Kapsalon “De Kapper” kijkt standaard bij elke knipbehandeling naar de conditie van het haar en de hoofdhuid. Je krijgt dan een vrijblijvend advies.

  Weetjes en tips voor mooi haar
  – Alleen op een gezonde hoofdhuid groeit gezond haar.
  – Een gezonde hoofdhuid hoeft maar 2 keer per week gewassen te worden.
  – Met shampoo was en verzorg je je hoofdhuid.
  – Met conditioner verzorg je de lengtes van je haar.
  – Nat haar is erg gevoelig. Wrijf je haar daarom niet droog, maar knijp of dep het haar met een handdoek.

  Rene Furterer
  Kapsalon “De Kapper” werkt onder andere met de fairtrade producten van Rene Furterer. Dit merk biedt allerlei verzorgings- en stylingproducten die farmaceutisch ontwikkeld en getest zijn. De producten zijn plantaardig en bevatten etherische oliën. Dit zorgt voor een gezonde hoofdhuid, waardoor ook je haar gezond en sterker wordt.

  Over de eigenares
  Jeanette Quist is sinds 2001 eigenaresse van Kapsalon “De Kapper”. ‘Ik vind het nog steeds geweldig dat ik van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken! Het is een mooi beroep waarbij ik klanten niet alleen een mooi kapsel kan geven, maar waarbij ik ook klanten met een hoofdhuidprobleem kan helpen. In de salon werken we met een vast team, waar ik heel blij mee ben.’

  Over de salon
  Kapsalon “De Kapper” bestaat sinds 2001 en is een dames-, heren- en kinderkapper. Iedereen kan er terecht voor een persoonlijk advies over het kapsel dat het beste past bij jou en jouw gezichtsvorm, en de producten die je thuis het beste kunt gebruiken.
  Je kunt telefonisch een afspraak maken, maar ook via de website.

  Facebook & Instagram
  Hou de Facebook- en Instagrampagina van Kapsalon “De Kapper” in de gaten voor ‘voor-‘ en ‘na’-foto’s van klanten, nieuwtjes uit de zaak en acties!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply