Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Contentredacteur gezocht

  Herken je je in de volgende beschrijving? Je vindt moeiteloos de juiste woorden voor de artikelen die we online publiceren, maar ook in traditionele producten zoals magazines. Wanneer het om een webtekst gaat, weet jij precies waar de keywords moeten staan, maar ook wat de optimale vormgeving van de teksten is, zodat de teksten zowel mobiel als op desktop helder en prettig leesbaar zijn. De lezer blijft geboeid van artikel naar artikel. De herkenning, emotie en beleving spatten ervan af. Je teksten zijn de nieuwe trend in verslaving.

  Tevens kun je prima uit de voeten met termen als ‘meta description’, ‘title tag’, ‘headings’ en ‘scannable schrijven’.

  Je interview-stijl is een goed verhaal. Na een gedegen voorbereiding weet je de persoon in kwestie te sturen en te verrassen. Wat je vervolgens schrijft, is het verhaal achter het verhaal. Tevens zet je lijnen uit in de vorm van contentplanning zodat onze klanten voor de langere toekomst weten hoe wij ze helpen met hun engaging content.

  Bij het redigeren haal je er nog meer uit dan er in zit. Taaie kost tover je om naar soepele, vlotte en plezierige teksten waar de lezer geen genoeg van krijgt. Met jouw oog voor detail ontkomt geen enkele dubbele spatie, spel- of stijlfout eraan om veranderd te worden in correct Nederlands volgens de Van Dale, het Groene en het Witte boekje.

  Je gaat efficiënt te werk, hebt een handelingssnelheid die met het blote oog niet te volgen is, je ploetert door als het nodig is maar geniet ook van een rustmomentje met collega’s op het buitenterras.

  Je besteedt meer aandacht aan oplossingen dan problemen. Je bent secuur in archiveren, interne en externe communicatie en levert foutloze documenten aan bij onze klanten. Je vindt het plezierig om samen te werken en voert zelfstandig opdrachten uit.

  Met je positieve drive enthousiasmeer je collega en klant en om half zes vraag je of je nog iets kunt doen of dat het mooi geweest is voor die dag.

  Je bent beschikbaar voor 24 tot 40 uur en hebt er geen moeite mee als de werkweek een keer doorloopt in het weekend.

  Kortom: jij bent onze droomkandidaat; de ideale tekstschrijver.

  Zie je je in de volgende werkomgeving?
  Je komt te werken in een jong en dynamisch bedrijf in de stad Groningen, waar innovatie en verandering in het DNA zit. Je gaat werken met energieke, leuke en leergierige collega’s die elke dag keihard werken, veel lachen en continu zichzelf proberen te ontwikkelen en verbeteren ten behoeve van zichzelf, hun lezers en hun klanten.

  Het startsalaris ligt tussen € 1600,- en  2000,- per maand, op basis van full-time dienstverband, afhankelijk van relevante werkervaring en/of opleiding.

  Word jij getriggerd door de kansen en mogelijkheden die ForYou B.V. jou kan bieden? Ben jij deze gedreven, ambitieuze, flexibele, betrouwbare, creatieve schrijver? Loop je over van enthousiasme om deze vacature in te vullen? Stuur dan je cv mét foto en goede motivatie met portfolio naar Gerben Land via g.land@foryoumagazine.nl en wacht op onze uitnodiging. Onder het genot van een kopje koffie of thee maken wij graag kennis met je.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply