Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Wij zoeken creatieve sales-collega’s!

  Herken je je in de volgende beschrijving? Via de telefoon weet je (potentiële) klanten te overtuigen met een helder en duidelijk verhaal. Door jouw winnaarsmentaliteit ben je geknipt voor verkoop en laat jij geen enkele kans onbenut. Je bent geboren om te closen. Je bent nieuwsgierig en bij verkooptraining heb je je oren gespitst, zodat je de nieuwe sales-technieken direct kunt toepassen.

  Je bent op zoek naar een baan die je uitdaagt om je te ontwikkelen, je gaat op je doelen af en realiseert ze, resultaat is heilig voor je en je bent commercieel en communicatief. Je bent spontaan en energiek, en beschikt over uitstekende mensenkennis en inlevingsvermogen.

  Je bent geïnteresseerd in (online) media & en communicatie in de breedste zin van het woord. Je bent leergierig als het gaat om contentmarketing. Je hebt creatieve ideeën en adviseert klanten over hun communicatie en vertaalt deze naar een samenwerking.

  Je gaat efficiënt te werk, hebt een handelingssnelheid die met het blote oog niet te volgen is, je ploetert door als het nodig is, maar geniet ook van een rustmomentje met collega’s op het buitenterras.

  Je besteedt meer aandacht aan oplossingen dan aan problemen. Je bent secuur in archiveren, interne en externe communicatie, en levert foutloze overeenkomsten. Je vindt het plezierig om samen te werken en voert zelfstandig opdrachten uit.

  Met je positieve drive enthousiasmeer je collega en klant, en om half zes vraag je of je nog iets kunt doen of dat het mooi geweest is voor die dag.

  Je bent beschikbaar voor minimaal 32 uur per week en hebt er geen moeite mee als de werkweek een keer doorloopt in het weekend.

  Kortom: jij bent onze droomkandidaat; de ideale commercieel medewerker.

  Zie je je in de volgende werkomgeving?
  Je komt te werken in een jong en dynamisch bedrijf in de stad Groningen, waar innovatie en verandering in het DNA zit. Je gaat werken met energieke, leuke en leergierige collega’s die elke dag keihard werken, veel lachen en continu zichzelf proberen te ontwikkelen en verbeteren ten behoeve van zichzelf, hun lezers en hun klanten.

  Word jij getriggerd door de kansen en mogelijkheden die ForYou B.V. jou kan bieden? Ben jij deze gedreven, ambitieuze, flexibele, betrouwbare, creatieve verkoper? Loop je over van enthousiasme om deze vacature in te vullen? Stuur dan je cv mét foto en goede motivatie naar Sharif Sharafeddine via sharif@foryoumagazine.nl en wacht op onze uitnodiging. Onder het genot van een kopje koffie of thee maken wij graag kennis met je.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply