Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Dat ene moment voor jezelf

  Vrouwen worden tegenwoordig geleefd: alles moet, niks mag. Ze hebben het druk. Er is sociale druk, gezinsdruk, financiële druk, en de druk om de beste te zijn in alles wat ze doen. Er is tegenwoordig geen tijd meer voor jezelf, en geen tijd om voor jezelf te zorgen.

  Vey biedt dat ene uurtje per week dat je alleen maar aan ­jezelf hoeft te denken, en dan gaat het om jou, en jouw lijf. Al het andere kun je van je afgooien. Hierdoor wordt de stress minder, en dit heeft weer een positieve invloed op je op je welzijn, en die invloed werkt ook door op je directe omgeving. Denk maar eens aan een relaxtere houding, en je voelt je fitter.

  Voor beginners én gevorderden
  Bij Vey kun je aan je gezondheid werken door middel van circuittraining (zowel binnen als buiten), BBB (Buik, Benen & Billen) training en bootcamp. Bootcamp is een work-out, waarin cardio- en krachttraining wordt gecombineerd in een total body work-out, gericht op de beginnende en gemiddelde sporter. Bootcamp is een functionele training zonder vaste apparaten en wordt in de buitenlucht gegeven. Bootcamp is niet alleen geschikt voor de drukbezette vrouw die haar week doormidden wil hakken, maar ook voor de vrouw die voor het eerst haar sportschoenen aantrekt of de echte sportdame!

  Lichaam en geest centraal
  Door het geven van sportlessen voor vrouwen, wil Vey ervoor zorgen dat deze vrouwen even dit moment voor zichzelf hebben. Een moment waarop deze vrouwen alle andere zorgen buiten de deur kunnen zetten en waar hun eigen lichaam en geest centraal staan. Door dit op regelmatige basis te doen, worden vrouwen zich bewust(er) van hun eigen persoon en lijf. Vrouwen gaan zich goed voelen en dit gevoel zal zijn uitwerking hebben op hun manier van leven en zal invloed hebben op hun directe omgeving.
  Het is belangrijk, dat vrouwen zich bewust worden van hun vrijheid, en om dat te bereiken, moeten zij zich goed voelen, zodat ze het beste uit henzelf kunnen halen!

  Toegankelijk
  Vey is toegankelijk voor iedere vrouw. Iedere vrouw kan mee-trainen door simpelweg zichzelf op te geven via de website (of Facebook), een e-mail te sturen of gewoon zich aan te sluiten op de verzamelplaats of vestiging. Er kan contant betaald worden voor de work-out zonder beloftes, voorwaarden of plichten voor de (nabije) toekomst.

  Flexibel
  Om mee te trainen met de Vey work-outs, kun je ‘gewoon aanschuiven’ en meedoen met de work-out die jou aanspreekt. Je betaalt slechts deze work-out en doet verder geen beloftes voor verdere aanwezigheid. Je kunt steeds zelf bepalen of je mee wil trainen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply