Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • De competitie aan met je vroegere zelf
  Rate this post

  Vraag jij je ook wel eens af hoe ze dat nou doen? Mensen met een fulltime baan, een gezin, een sociaal leven die óók een fit en slank postuur hebben? Tja, sporten combineren met werk en gezin vergt wel wat planning en discipline. Maar, het is natuurlijk zeker niet onmogelijk. Gooi je sporttas achterin de auto, zodat je na werk direct aan de slag kunt in de sportschool!

  Want natuurlijk is de sportschool de beste plek om aan je lijf te werken. Zo kun je aan cardiotraining doen om je uithoudingsvermogen te vergroten. Maar wist je dat krachttraining een vaak vergeten maar érg belangrijk onderdeel is van een fit en slank lijf? Krachttraining verstevigt je spieren, waardoor je stofwisseling ook in rust sneller werkt. Ook voel je je fitter en kunnen je sterkere spieren je botten beter beschermen. Je krijgt minder snel last van pijntjes.

  Fit en vitaal
  Goed, je wilt dus fit zijn en weet dat krachttraining je hierbij helpt. Zoals gezegd is een goede planning hierbij de sleutel. Maar er zijn manieren om in relatief korte tijd efficiënt en effectief te sporten. Twee keer een half uur eGym per week draagt bij aan een fit en vitaal lichaam. Het mooie van eGym: het is een training afgesteld op jouw persoonlijke niveau en doel.

  Weinig tijd kwijt
  Bij dit concept staan er tien verschillende toestellen opgesteld die je gedurende een half uur gaat gebruiken. Tijdens de eerste sessie stelt een coach alle toestellen voor je in, en voert je persoonlijke gegevens in. Al deze informatie wordt bewaard op jouw persoonlijke chipkaart. Zo bespaar je niet alleen tijd door je korte training, maar ben je ook geen tijd kwijt aan voorbereiding!

  Dat motiveert!
  Op basis van de informatie op jouw chip krijg je bovendien persoonlijke trainingsinstructies te zien op een schermpje. Daardoor weet je precies welke houding je moet aannemen en hoe je de oefening moet uitvoeren. Dat helpt je de oefeningen juist uit te voeren, en voorkomt zo overbelasting en blessures. Ook toont het scherm jouw persoonlijke resultaten. Zo kun je de competitie aangaan met je vroegere, minder fitte zelf. En dat motiveert!

  Over Sportcentrum Ursus
  Bij Sportcentrum Ursus zijn er verschillende mogelijkheden om aan je gezondheid te werken. Je kunt kiezen voor individueel fitness of een training in groepsverband. Voor alle activiteiten geldt dat je constant professioneel begeleid wordt. In overleg met één van de instructeurs stel je een schema op dat specifiek op jou is afgesteld.
  Er is een ruime keuze aan groepslessen waaruit je kunt kiezen, maar je kunt ook trainen onder begeleiding van een personal trainer.
  Ben je klaar met je training? Dan kun je heerlijk ontspannen in de sauna’s die in de kleedkamer aanwezig zijn of een bezoekje brengen aan de professionele zonnestudio. Sporten was nog nooit zo leuk!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply