Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • De metamorfose van Marcella

  Ik ben Marcella Verwoerd, geboren en getogen in Alphen aan den Rijn. Ik ben 33 jaar, woon samen met mijn verloofde Mark en werk als advocaat, eveneens in Alphen. Judith Démoed, de fotografe die meewerkt aan de metamorfose, vroeg of ik wilde meedoen aan de metamorfose van ForYou. Heel graag natuurlijk! Ik was heel benieuwd wat de Knappe Kappers ervan zouden maken. Ik ben in ieder geval blij met het resultaat! Ook het uitje vooraf bij TOF was ontzettend leuk. Een paar uurtjes veel kleding passen waarvan zij dachten dat het mooi zou zijn en me zou staan, soms totaal andere kleding dan ik normaal zou dragen. Tot slot de make-up. Het is natuurlijk altijd heerlijk om opgemaakt te worden door een professional. Sandra van Mooi zo! heeft dat uitstekend gedaan. Weer een stiekem voorproefje gehad voor mijn aanstaande huwelijk. Laat die dag maar komen!

  Haar
  Marcella kwam met de opmerking dat ze wel iets anders wilde, maar geen kort haar. Dat betekent dat de kleur de grote verandering is en de manier van stylen. Haar baan vraagt om een verzorgde, zakelijek aanpak, en dat heeft als resultaat een vrouwelijke touch met een krachtige uitstraling en zelfvertrouwen. De stijltang geeft natuurlijke krullen en het haar is iets getoupeerd. Voor de casual look zijn de krullen losgehaald en aan de zijkant twee opvlechten en een zomerse ‘updo’. Er zijn twee technieken toegepast, die thuis gemakkelijk zijn te realiseren. Altijd op je mooist!

  Visagie
  Bij Marcella hebben we ervoor gekozen om de nadruk te leggen op een egale, rustige, mooie basis. Dit benadrukt een professionele uitstraling in haar werk. De oogmake-up is rustig gehouden in zachte tinten grijs, koraal en crème. Verder een zachte koraalkleurige blos en een naturelkleurige lipstick. Heb je overdag niet veel tijd om je make-up in de gaten te houden en bij te werken, dan is deze combinatie ideaal. Je ziet er altijd verzorgd uit. En als je basis perfect is, kost het je niet veel moeite om dit om te toveren in een meer sprekende make-up voor in je vrije tijd, een vakantie op Ibiza of een feestje. Met een mooie donkerblauwe oogschaduw en een zwart oogpotlood maken we de ogen snel een stuk sprekender. Een frisse koraalkleurige lipstick geeft een heerlijk zomers gevoel. Nog een klein beetje champagne shimmer op haar jukbeenderen en de party-look is klaar!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply