Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • De Vaporizer is hét hulpmiddel voor stoppen met roken

  Rokers die willen stoppen, worden op het internet gebombardeerd met tips en hulpmiddelen om tabak voorgoed in de ban te doen. Noem bijvoorbeeld nicotinepleisters, kauwgom of een dozijn aan lollies ter vervanging van je sigaret. Toch wil het voor veel mensen niet vlotten. Ben jij een roker die liever stopt? Probeer eens een vaporizer. Dit is waarom dat hulpmiddel wél werkt.

  Wat is een Vaporizer?
  Met een vaporizer kun je rookwaren zoals tabak, tabaksvervangers, kruiden en zelfs wiet verdampen. Het voordeel van zo’n elektrische verdamper is dat vapen een stukje gezonder voor je is dan roken. Bij verbranding van één van de bovenstaande rookwaren komen er namelijk allerlei schadelijke stoffen vrij zoals teer en koolmonoxide. Die wil je liever niet inhaleren. Naast het feit dat verdampen gezonder is dan roken, heb je ook veel meer keuze uit rookwaren. Je hoeft dus geen verslavende, nicotinehoudende sigaretten meer te roken.

  Het gevoel van roken
  Voor veel rokers voldoen nicotinepleisters- of kauwgompjes niet als alternatief. Waarom? Het is de gewoonte en het gevoel van iets inhaleren over de longen dat zo aan hen blijft knagen. Juist daarom is een vaporizer zo ontzettend geschikt als hulpmiddel voor stoppen met roken. Je vervangt simpelweg de verslavende rookwaren voor een lekker kruid en je bent nog vele malen gezonder bezig ook. Daarnaast hoef je de dagelijkse momentjes, waarop je lekker buiten in het zonnetje kunt staan genieten van een paar haaltjes van je vaporizer, niet te missen. Een beter alternatief is er simpelweg niet.

  Tabaksvervanger, kruiden of wiet in de vaporizer
  Voor rokers die geen genoeg kunnen krijgen van de smaak van tabak is er een nicotinevrije tabaksvervanger die je in de vaporizer kunt verdampen. Maar er zijn veel meer rookwaren die je kunt proberen. Een beetje variëren is geen overbodige luxe, toch? Er zijn bijvoorbeeld superveel speciale vaporizerkruiden: lavendel, tijm, passiebloem, citroenmelisse, kamille en nog veel meer. Elk kruid heeft ook bijkomende voordelen en effecten. Ga op onderzoek uit en vind iets dat bij je past.

  Voor de ondeugende rokers zijn er ook verdampers die speciaal zijn gemaakt voor cannabis. De wiet vaporizer is vaak uitgerust met allerlei technologieën, handige accessoires en ontelbaar verschillende instellingen. In Nederland is deze manier van cannabis consumeren al redelijk populair, maar de trend komt uit de Verenigde Staten. Daar zie je op elke hoek van de straat wel iemand met een wiet vaporizer staan. Cannabis is daar immers volledig legaal. Net als bij het roken van tabak is het een gezonder alternatief dan bijvoorbeeld een joint. Kortom: een goede ontwikkeling voor rokers en een uitstekend alternatief voor stoppers.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply