fbpx
Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • De Vliegende Brigade: iets voor jou?

  Ben jij een gedreven, enthousiaste, gemotiveerde en flexibele pedagogisch medewerker met een groot hart voor het werken met kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar? Lees dan verder!

  Vlietkinderen is een maatschappelijke kinderopvangorganisatie met locaties in Leidschendam-Voorburg en Den Haag (Leidschenveen en de Binckhorst). Een organisatie die zich richt op gelijke kansen en mogelijkheden voor alle kinderen in de leeftijd tussen 0 en 12 jaar.

  Vlietkinderen heeft zo’n 350 medewerkers in dienst die zich met hart en ziel inzetten voor hun werk: het bieden van kinderopvang met net dat beetje meer! ‘Het woord ‘opvang’ dekt de lading niet’ is een gevleugelde uitspraak bij Vlietkinderen. Het gaat om de ontwikkeling van kinderen op allerlei gebieden. Daarnaast gaat het ook om de ontwikkeling van medewerkers: het is belangrijk dat een ieder zijn of haar talenten kan ontplooien en inzetten.

  Flexibel inzetbaar
  Kinderopvang heeft, net als het onderwijs, te kampen met een tekort aan medewerkers, met name waar het gaat om de vervanging van de vaste mensen bij ziekte, vakantie of een vrije dag. Daarom heeft Vlietkinderen de Vliegende Brigade in het leven geroepen; een pool van medewerkers die flexibel inzetbaar zijn bij alle opvangvormen.

  Supermannen en -vrouwen
  Onze Vliegende Brigade bestaat uit supermannen en -vrouwen! Ze zijn allemaal enthousiaste en zéér flexibele pedagogisch medewerkers en inzetbaar op al onze locaties, bij alle opvangvormen. Zij vliegen letterlijk van hot naar her, vullen de gaten en vervangen de collega’s bij vakantie, ziekte of een vrije dag.

  Hier staat natuurlijk wel iets tegenover: 10% toeslag op je cao-salaris, zolang de krapte op de arbeidsmarkt duurt.

  Neem snel contact op
  Dit lijkt jou toch ook een toffe baan? Neem daarom snel contact met ons op! Dit kan via solliciteren@vlietkinderen.nl. Daar vind je ook een sollicitatieformulier. Even intikken en verzenden maar! Bellen mag natuurlijk ook. Dit doe je via 070-3175959. Doe het gelijk, dan maken we een afspraak met je en praten we verder!

  Team Vlietkinderen

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply