Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Een dieet dat werkt
  Rate this post

  Je hebt alle diëten die er zijn al gevolgd, maar nog steeds ben je niet tevreden over je gewicht. Iedere keer kom je weer dezelfde valkuilen tegen. Een paar weken gaat het goed, maar dan verval je weer in je oude eetpatroon en vliegen de kilo’s er opnieuw aan. Wil jij echt iets aan je gewicht doen? Kies dan voor een methode die werkt!

  Balance4ever is de praktijk van Fonny Freek en opgezet vanuit een diep verlangen om mensen te helpen meer van zichzelf te laten houden en op zoek te gaan naar de innerlijke balans. Een gezond gewicht is daar een onderdeel van. Middels deskundige begeleiding, persoonlijke aandacht en het inzetten van het Cambridge Weight Plan en Coaching heeft Balance4ever met vele cliënten een innerlijke balans bereikt. Fonny is gecertificeerd consulent, trainer en coach, en deelt haar kennis en passie voor voeding met veel liefde.

  Balance4ever biedt verschillende mogelijkheden om te werken aan je innerlijke balans. Overgewicht is een uiterlijke vorm van onbalans in jezelf. Om je gewicht in evenwicht te brengen en af te slanken naar een gewicht dat bij jou past, werkt Balance4ever met Cambridge Weight Plan. Cambridge Weight Plan zorgt ervoor dat je inzage krijgt in jouw leef- en eetgewoontes, zodat deze veranderd kunnen worden. Omdat Cambridge Weight Plan werkt met maaltijdvervangers van zeer hoog niveau, en je even niet hoeft na te denken over voeding, ontstaat er rust in het hoofd om de stappen naar een nieuwe lifestyle te kunnen maken.

  Vernieuwd programma
  Met ingang van 1 januari 2017 heeft Cambridge Weight Plan een vernieuwd en verbeterd programma: het Stappenplan. Dit Stappenplan is een flexibel en geheel op jouw individuele wensen en omstandigheden af te stemmen afslank- en gewichtsbeheersingsprogramma.
  Het Stappenplan is nieuw in Nederland en gebaseerd op reeds in Engeland behaalde successen. Samen met Fonny bepaal je in welke Stap je begint. Stap je in bij Stap 1 (het vertrouwde 500-programma) of stap je in bij een volgende Stap? Wat past er op dit moment het beste bij jou? Je mixt en matcht: gezonde voeding komt al vrij snel aan bod en samen met de Cambridge producten kun je heerlijke, gevarieerde dagmenu’s samenstellen. Zo leer je sneller verantwoorde keuzes te maken en met de juisite voeding goed voor jezelf te zorgen. Stap 7 bestaat uit een heel mooi en compleet nazorg­programma waarbij je 18 weken door Fonny
  wordt begeleid om zo langdurig en succesvol op gewicht te kunnen blijven. Een intakegesprek maakt altijd deel uit van het programma waarbij motivatie, medische achtergrond en jouw persoonlijke verhaal heel belangrijk zijn. Naast het Stappenplan biedt Cambridge Weight Plan nu ook een uitgebreider productgamma met verschillende smaken. De smaak is nóg beter en de zoetstoffen zijn vervangen. Naast de wetenschappelijke onderbouwing is Cambridge Weight Plan de eerste in Nederland waarvan de producten (en daarmee dus ook het Stappenplan) volledig voldoen aan de nieuwe Europese wet- en regelgeving. Bij een verbeterd programma hoort ook een nieuwe look en feel. Om het compleet te maken, ontvangen de cliënten van Fonny die samen met haar het nieuwe Stappenplan doorlopen een prachtige luxe cliëntenmap.
  Balance4ever beschikt over een zeer geavanceerde weegschaal waarmee tijdens en na het volgen van het Cambridge Weight Plan een bodyscan gemaakt wordt.

  Ben je nieuwsgierig geworden of wil je een afspraak maken? Neem dan contact op!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply