Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • ‘Ik droomde van make-up die altijd goed blijft zitten’

  Onlangs werd ik 30. Volgens mijn omgeving een prachtige leeftijd, maar ik moest er zelf eerst erg aan wennen. Het klinkt ineens zo volwassen en daarom besloot ik dat het tijd werd voor een nieuwe look. Eentje die past bij mijn leven als dertiger.

  Een ander kapsel en een representatieve outfit waren snel geregeld, maar elke keer als ik in de spiegel keek, had ik het gevoel dat er nog iets aan ontbrak. Ik besteed dagelijks tijd en aandacht aan mijn make-up, maar ik erger me er vaak aan dat alles zo uitloopt. Doordat ik blonde wenkbrauwen heb, die bovendien asymmetrisch zijn, is het nodig om ze dagelijks bij te werken met wenkbrauwpoeder en -potlood. Een tijdrovend klusje. Ook zet ik dagelijks een eyeliner, zodat mijn blik volwassener oogt. Als ik dat niet doe,
  dan heeft mijn gezicht een nogal kinderlijke uitstraling en dat past allang niet meer bij mijn leeftijd. Bovendien ben ik een fanatiek sporter, waarbij ik veel zweet en dat gaat altijd ten koste van mijn zorgvuldig aangebrachte make-up.

  Ik droomde al een tijdje van make-up die altijd goed blijft zitten. En dan niet waterproof variant, maar permanente make-up. Voor de pijn ben ik niet bang, want ik heb zelf meerdere tattoos en bij het zetten viel de pijn me reuze mee. Maar een tattoo op mijn gezicht vond ik altijd toch een beetje griezelig. Toen een vriendin van mij voor permanente wenkbrauwen en eyeliner ging, besloot ik mee te gaan. Ik zag hoe ontspannen zij erbij lag en hoe betrokken en professioneel de mensen van Rock-Star Tattoo waren, verdwenen al mijn twijfels en een week later lag ik ook op de behandelstoel. Inmiddels ben ik de trotse draagster van perfect gevormde en gekleurde wenkbrauwen en een mooie, sensuele eyeliner op mijn bovenste wimperrand. Ik ben erg goed geholpen bij Rock-Star Tattoo: een lichte, schone zaak waar ze alle tijd en aandacht voor mij hadden. Ook legde mijn tattooartist zorgvuldig uit wat ze ging doen, wat bij mij heel goed hielp tegen het kleine beetje zenuwen dat ik nog had. Aan het einde van de behandeling kreeg ik nazorgtips, zodat ik mijn nieuwe oogmake-up thuis goed kan verzorgen.

  Het grappige is dat ik sindsdien heel veel complimentjes krijg dat ik er zo goed uitzie, alhoewel niemand nog heeft opgemerkt dat dit door mijn permanente make-up komt. Het ziet er namelijk heel natuurlijk uit, maar benadrukt wel mijn gezicht. Ik ben er ontzettend blij mee. En bij het sporten is het al helemaal een verademing: de boel loopt niet meer uit en ik zie er altijd verzorgd uit. En ‘s ochtends kan ik zeker een kwartier langer uitslapen. Kortom, ik ben tevreden en vind permanente make-up door Rock-Star ­Tattoo een echte aanrader!

  – Veerle (30) uit Spijkenisse

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply