Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • ‘Ik durf weer naar het strand’

  Ieder jaar kijk ik reikhalzend uit naar rokjesdag.Die eerste dag van het jaar dat je je zomerkleding weer aankunt en de winterkleren langzamerhand naar een verre plek achter- en bovenin de kast verhuizen. Maar dit jaar pakte dat voor mij anders uit. Dat leuke rokje dat me vorig jaar nog perfect paste, kreeg ik nu met geen mogelijkheid meer aan.

  En inderdaad, een kritische blik op mijn spiegelbeeld leerde me dat ik de afgelopen maanden toch echt wel wat kilo’s was aangekomen. Als ik eerlijk ben, weet ik ook best hoe dat komt. Ik ben dol op zoetigheid en heb me daar teveel in laten gaan. Aangezien ik een hartgrondige hekel aan sporten heb en ik een dieet nooit langer dan drie weken volhoud, was ik bang dat ik afscheid moest nemen van mijn favoriete rokje en al die andere leuke zomerkleding die nog in mijn kast lag. Om over mijn bikini nog maar te zwijgen. Met die vetrolletjes durfde ik me niet meer ophet strand te vertonen.

  Toen ik later, natuurlijk helemaal vervuld van zelfmedelijden, mijn beklag deed bij mijn beste vriendin kwam zijmet goede raad. Haar buurvrouw had goede ervaringen met Easyslim.nu en dat zou beslist ook iets voor mij zijn. Afslanken terwijl je niet hoeft te lijnen of te sporten.Hoe langer ik erover nadacht, hoe enthousiaster ikwerd. Het duurde dan ook niet lang voordat ik mijneerste afspraak had gemaakt.

  Intussen is die eerste rokjesdag al weer even geleden en bezoek ik regelmatig de afslankstudio van Easyslim.nu.Ik kan het iedereen aanraden, wat een geweldig concept is dit! Die zomerkleding zit weer als gegoten en ik durf me ook weer in bikini te vertonen. Afslanken was nog nooitzo makkelijk!

  – Angela (54) uit Almere

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply