Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Een goed kapsel mag wat tijd kosten
  Rate this post

  Nu het volop voorjaar is, vraagt dat om een nieuw en fris kapsel. Natuurlijk moet je niet zomaar meedoen met alle trends, maar iets kiezen wat goed aansluit op jouw stijl en persoonlijkheid.

  We zijn een professionele kapsalon in een dorp, net 10 km buiten Groningen in Sauwerd, waar de salon rust uitstraalt. Onze stijl in de kapsalon is persoonlijk, huiselijk en professioneel. Hoe merk je dit? We bieden de klant een kop koffie of thee aan en hebben een luisterend oor. Omdat we de klant op deze manier op hun gemak willen laten voelen, kunnen we ook een persoonlijke coupe creëren die goed bij ze past. Hoeveel tijd wil je besteden aan je haar thuis? Hoe verzorg je de haren? Welke producten wil je gebruiken? Allemaal zaken die van belang zijn bij het adviseren van een goede coupe. We horen regelmatig van klanten dat ze het fijn vinden dat we tijd voor ze hebben.

  Bijzondere kniptechnieken
  De kniptechnieken die we gebruiken, zijn ‘bijzonder’ te noemen. We zijn getraind door een Italiaanse kapper die ons de architectuur van een goede coupe heeft geleerd. Nu is ieder mens uniek en zo ook ons team. We gebruiken dezelfde handleiding, maar hebben onze eigen handtekening. Wil je meer volume in je haar of juist niet? Je krullen accentueren of juist steil maken? We maken maatwerk, waarbij de basis als een juiste fundering moet staan.

  Kleuringen
  Ook voor een gepersonaliseerde haarkleur kun je bij ons terecht. We werken met het merk Sassoon. Dat merk hebben we bewust gekozen vanwege de kwaliteit van de verf met unieke mogelijkheden. Als kapster willen we alleen het beste in ons haar. Dit willen we onze klanten ook bieden. We kunnen de kleur personaliseren en de houdbaarheid van de kleur is met de juiste verzorging ook goed. We volgen regelmatig trainingen, zodat we op de hoogte zijn van de nieuwste technieken en de laatste trends. Om een goede kleur te kiezen, willen we hier tijd voor uittrekken. Wat is de wens, hoe is kwaliteit van het haar en hoe behoud je thuis de kleur ook goed?

  Brenda Tillema-Hofman

  Ook in Stedum
  Brenda: ‘In Stedum heb ik 3 jaar geleden een kapsalon geopend met de sfeer van ‘aandacht voor je haar en een moment van rust voor jezelf’. Een ‘intermezzo’; niet toevallig ook de naam van de salon!’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply