Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Een goede huid van binnenuit

  Het is herfst. De tijd dat alles kan! Ten minste, op huidverbeteringsgebied dan. Want de zon schijnt niet meer zo fel en hard, waardoor je huid geen risico loopt op extra zonschade. Daarnaast zitten we nog ruim voor kerst, waardoor de feestdagen nog ver weg genoeg zijn om je huid even goed op te knappen. Maar ook al wíl je dat misschien heel graag, je weet mogelijk niet precies wat jouw huid daadwerkelijk nodig heeft.

  Het is natuurlijk geen ramp, een rimpeltje hier of een onzuiverheid daar, maar toch kun je je er behoorlijk aan storen. We zien er nu eenmaal graag fit en vitaal uit. Als jij last hebt van huidveroudering of andere ontsieringen, dan helpt het om te ontdekken wat daarvan de oorzaak is. Want als je de oorzaak kent, kun je er ook wat aan doen om die huid te verbeteren.

  Nuttige informatie
  Ria Nijburg, huidspecialist en eigenaar van Tijdloos Beauty vertelt: ‘Dat is de reden dat we eerst een scan van de huid maken wanneer mensen bij ons komen die huidverjonging en huidverbetering willen. Op die manier kunnen we zien hoe het staat met de kwaliteit van de huid. In een jonge huid wordt, onder normale omstandigheden, veel collageen aangemaakt. Wanneer je ouder wordt, neemt deze aanmaak steeds verder af. Maar ook een gebrek aan goede voedingsstoffen kan ervoor zorgen dat er in jouw huid onvoldoende collageen wordt aangemaakt. Dat is nuttige informatie om te hebben.’

  Een lege huid
  ‘Een goede huid komt van binnenuit’, concludeert Ria. ‘Dus wanneer er niet voldoende bouwstoffen in je lichaam zitten, dan hebben behandelingen lang niet zoveel effect als gewenst. Wanneer op basis van de scan blijkt dat jij een ‘lege huid’ hebt, een huid waarin weinig collageen wordt aangemaakt, dan starten we een behandeling daar. Zo probeer ik vast te stellen wat de oorzaak is van het gebrek aan collageenaanmaak. Waarschijnlijk zit het hem in je voeding, of mogelijk ligt het aan de opname van je darmen. Op basis daarvan kan ik je adviseren over gezondere voeding en eventuele supplementen.’

  Echte huidverbetering
  ‘Want wil je toewerken naar échte huidverbetering, dan gaan voeding en verzorging hand in hand’, legt Ria uit. ‘Vaak zijn mensen teleurgesteld na een huidbehandeling. Dat komt doordat de huid niet genoeg bouwstoffen heeft om na de behandeling te herstellen en verbeteren. Wij bieden daarom voedingsadvies, mogelijk met supplementen naast passende (kuur)behandelingen. Want mooi ouder worden is ook gezond ouder worden, zodat je lekker in je vel zit van binnen én van buiten!’

  Mooi van binnen en buiten
  Je gezondheid wordt voor een groot deel bepaald door je voedingspatroon. Bijna niemand met een ‘normaal’ eetpatroon krijgt alle benodigde voedingsstoffen binnen. Dat kan verschillende klachten als gevolg hebben, zoals acne, rosacea, eczeem en sterker verouderende huid. De methode 3Care helpt een gezonder eetpatroon aan te meten.

  De voordelen op een rij:
  – op gezond gewicht komen of blijven
  – je lichaam wordt ontdaan van afvalstoffen en vetreserves
  – herstel van je darmen
  – lekker eten en eenvoudig toepasbaar in elke gezinssituatie
  – kant-en-klare dagmenu’s met eenvoudige recepten
  – coaching op maat

  ‘De drukte en gebroken nachten waren zichtbaar’
  Ik geef toe, in mijn drukke bestaan had ik best wel wat meer aandacht aan mezelf mogen besteden. In mijn werk als verpleegkundige op de Eerste Hulp draai ik bovendien regelmatig nachtdiensten waardoor zeker huidverzorging er nog wel eens bij inschiet. Maar al dat werk en overgeslagen nachten waren wel zichtbaar geworden in mijn gezicht. Ik had wallen, een grauwe huid en rimpels. Daarom besloot ik een afspraak te maken bij Ria. Uit de scan bleek al gauw dat het niet zo best gesteld was met mijn huidconditie. Ria hielp me middels het 3Care-dieet meer structuur in mijn maaltijden te krijgen, zodat ik dagelijks aan mijn vitamines toekwam. Met 3Care at ik lekker, maar was mijn voeding veel meer in balans. Daarnaast hebben we verschillende peelings gedaan, dat hielp me ontspannen én pepte mijn huid flink op. En nu? Ik ben een ander mens. Ik ben fitter, gezonder en zit lekkerder in mijn vel. Dat zie je, maar belangrijker nog: dat voel ik ook! – Joyce (47)

  Over Tijdloos Beauty
  Leef, lach en heb je huid lief! Dát is het motto van de beautyspecialisten van Tijdloos Beauty. Een mooie huid helpt je om je fijn te voelen, en die verzorg je van binnen én van buiten. Op verschillende manieren helpen de beautyspecialisten jou daar een handje bij. Is mooi oud worden jouw voornaamste doel? Of wil je eindelijk je acne grondig aanpakken? Met de huidverbeterende behandelingen (die vaak ook nog vergoed worden) worden jouw huidproblemen verholpen. Toe aan een momentje voor jezelf? Terwijl jij heerlijk ontspannen op de behandelstoel ligt en ontsnapt aan de alledaagse drukte, wordt jouw huid ook in de watten gelegd met natuurlijke producten. Onmisbaar voor een mooie, gezonde en stevige huid is goede voeding. Daarom ontvang je bij Tijdloos Beauty ook voedingsadvies bij huidproblemen. De beautyspecialisten volgen de nieuwste technieken op beautygebied op de voet, en zorgen ervoor dat de beste technieken en de behandelingen elkaar aanvullen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply