Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Een frisse, jonge huid…
  Rate this post

  Martine Korevaar is sinds oktober 2014 werkzaam als cosmetisch arts bij de Jeanette Veldhuizen Clinic. Martine heeft de gave om met een gezonde, esthetische blik voor het meest natuurlijke resultaat te gaan, met hierbij de focus om met zo min mogelijk aan middelen een optimaal resultaat te bereiken.

  Martine studeerde Geneeskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen en rondde deze studie met lof af. Na twee jaar klinische ervaring in zowel binnen- als buitenland heeft zij ervoor gekozen om zich te specialiseren in de bedrijfsgeneeskunde. Gaandeweg kwam Martine erachter dat haar passie en uitdaging toch meer op het vlak van de cosmetische geneeskunde ligt. Met dit doel voor ogen is zij in februari 2013 gestart met de opleiding tot cosmetisch arts, en begin 2015 heeft Martine als een van de eersten in de Benelux deze unieke opleiding afgerond. Martine Korevaar is lid van de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde (NVCG), hét keurmerk voor cosmetisch artsen in Nederland.

  Botox en Botox Dry
  Je kunt bij Martine terecht voor behandelingen met Botox en Botox Dry (voor oksels en handen). Botox is heel geschikt voor het verzachten van de fronsrimpel, voorhoofdrimpels, kraaienpootjes en de horizontale halsplooien. Ook lijntjes van de bovenlip kunnen in een aantal gevallen worden behandeld. Tevens wordt Botox gebruikt in geval van overmatige transpiratie van oksels, handen, voeten en ook bovenlip. Men heeft er over het algemeen zes à zeven maanden plezier van.
  Botox wordt in de spier gespoten, waardoor deze spier tijdelijk niet of nauwelijks meer kan samentrekken. Het effect treedt na vier tot veertien dagen op en houdt ongeveer drie maanden aan. Hierna kan de behandeling herhaald worden. Botox bij herhaling blijft meestal langer effectief. Het is een eiwit dat door het lichaam volledig wordt afgebroken.

  Fillers
  Martine werkt met de producten van Teosyal. Dit zijn heldere, niet-dierlijke, biologisch afbreekbare gels op basis van hyaluronzuur. Teosyal heeft 7 varianten, elk speciaal gemaakt voor specifieke doelen en effecten, zoals het onzichtbaar maken van rimpels en fijne lijntjes, het verbeteren van de gezichtscontouren of het zorgen voor meer volume van de lippen.

  Volumeherstel
  Wil je meer prominente jukbeenderen, een strakkere kaaklijn en/of meer volume in het gezicht? Dan zijn de Ultra Deep en Ultimate injectables wat je zoekt. Deze fillers bevatten veel hyaluronzuur en herstellen probleemloos het volume in jouw gezicht. Ook voor een dikke huid met rimpels zijn deze injectables het meest geschikt. Je hebt met deze injectables anderhalf jaar profijt van de behandeling! Teosyal Ultra Deep en Ultimate zijn geschikt voor de jukbeenderen, het temporale gebied (slapen), de marionetlijnen, de kin, de wenkbrauwen en de kaaklijnen.

  Boek eens een vrijblijvende intake bij Martine Korevaar en bespreek met haar wat voor jou persoonlijk de mogelijkheden zijn! Eventueel kun je gelijk behandeld worden. Martine is alijd op vrijdagen aanwezig bij de Jeanette Veldhuizen Clinic.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply