Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Gebruik jij de juiste huidverzorging?

  Hoe kies jij de juiste verzorgingsproducten voor je huid? Misschien zoek je op internet of op social media naar producten die de populaire influencers gebruiken of koop je de crème die gepromoot wordt in de locale drogisterij. Misschien gebruik je al jaren hetzelfde product omdat je daar tevreden over bent.

  Maar ben je wel écht tevreden over de resultaten? Voelt jouw huid zacht aan en heb je de frisse uitstraling die je zo graag wilt? En helpt jouw favoriete crème, serum of lotion ook daadwerkelijk om het beste in je huid naar boven te halen?

  De juiste huidverzorging
  Wat wel en niet goed is voor je huid, is in realiteit best lastig te bepalen. Het kan bijvoorbeeld zijn dat jouw favoriete product eigenlijk maar weinig doet voor je huid. Huidspecialist Anja Zentveld vertelt: ‘Bij gebrek aan de juiste informatie of zonder advies gebaseerd op vakkennis, worden huidverzorgingsproducten vaak gekocht op basis van die lekkere geur, een mooie verpakking, verkeerde veronderstellingen of misleidende reclame. Meestal worden er op deze manier producten gekocht die de huid tekort doen. Het vervelende is dat je daar pas jaren later de negatieve gevolgen van merkt.’

  Gegarandeerd resultaat
  ‘Het is écht de moeite waard om een keuze te maken die gebaseerd is op feiten. Alleen dan kun je het risico op contactallergieën, vroegtijdige huidveroudering of essentiële tekorten zo goed als helemaal uitsluiten. Om deze resultaten te kunnen garanderen ontwikkelde Dr. Baumann Cosmetic nieuwe en strenge bionome kwaliteitscriteria. Hiermee werken we in de salon. Bionome huidverzorging garandeert je dat de cosmetica natuurlijk is en van hoge kwaliteit. Daarnaast wordt de best mogelijke verdraagbaarheid en de best mogelijke werking van de producten verzekerd.’

  Aanbod Zensitive
  – Orthomoleculair voedingsadvies/ -suppletie
  – Quantum Allergy-/ Quantum Touch-behandeling
  – acnespecialisatie met mogelijkheid tot vergoeding zorgverzekeraar
  – bindweefselmassage
  – TransformAge-massage
  – meridiaanmassage
  – chakra-healing

  Behandeling tegen allergie, intolerantie en overgevoeligheid
  Zensitive is ook gespecialiseerd in voedingsadvies en Quantum-Allergy. Dit is een behandelmethode die kan worden ingezet bij allergie, overgevoeligheid of intolerantie. Denk bijvoorbeeld aan allergie voor cosmetica, contactstoffen, voeding, schimmels, bacteriën of virussen. Tijdens de behandeling wordt je lichaam als het ware gereset. Benieuwd of de behandeling ook geschikt is voor jou? Neem contact op met de salon van Anja Zentveld voor meer informatie.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply