Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Gewichtige zaken

  Je hebt al allerlei diëten gevolgd, maar het resultaat bleef uit. Nog steeds vergezellen de overtollige kilo’s jou overal waar je gaat. Je overweegt al bijna de strijd tegen jouw overgewicht op te geven. Of is er toch nog hoop?

  Als je wilt afvallen, is dat niet zomaar een kwestie van eten, maar het gaat om bewustwording van wat voeding met en voor jou doet. Als gewichtsconsulent help ik je om inzicht te krijgen in jouw huidige leefstijl en laat ik je zien wat je kunt veranderen om slanker en fitter te worden.
  Na een oriënterend gesprek stellen we realistische doelen op en werk je in kleine stapjes daarnaartoe. Ik sta voor je klaar met ondersteuning, advies en soms een duw in de goede richting, zodat je jouw ideale gewicht behaalt én behoudt. In mijn begeleiding gebruik ik de ‘Gewoon doen!’-methode van Care for Weight. Hierbij volg ik de Richtlijnen Goede Voeding van het Voedingscentrum, bekend van de ‘Schijf van Vijf’. Dit zijn richtlijnen op wetenschappelijke basis.

  Misschien ben je bang voor een terugval nadat je je ideale gewicht bereikt hebt. Of vrees je dat alleen nog maar sla en droge crackers mag eten. Best begrijpelijk, maar niet nodig! Omdat je geen dieet volgt, maar jezelf een ander voedingspatroon aanleert, kun je niet terugvallen en kun je genoeg lekkere dingen blijven eten. Je lichaam stelt zich in op jouw gezonde levenswijze en dat ervaar je door een betere conditie en een slanker en positiever zelfbeeld. Dat neemt niemand jou meer af!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply