Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Gewoon kind zijn
  Rate this post

  Liefde is de belangrijkste kwaliteit van een warm nest. Een kind kan zonder warmte eigenlijk niet gedijen. Met liefde en bemoediging zal een kind zich kunnen hechten aan de mensen om zich heen, zal het zich veilig kunnen voelen en de wereld vol vertrouwen tegemoet kunnen gaan.

  Soms lukt dit niet vanzelf. Dan lijkt opvoeden in strijd met liefde en warmte. Kindermassagetherapie biedt hulp door versterking van de band tussen ouder en kind en zorgt voor een diepe ontspanning. Ook stimuleert masseren de lichamelijke en geestelijke ontwikkeling van het kind, en de natuurlijke afweer wordt versterkt.

  Meer zelfvertrouwen
  Massage helpt kinderen beseffen waar hun lichaam eindigt en de buitenwereld begint. Hierdoor leren ze om grenzen te stellen en dat ze uniek zijn, met als gevolg dat ze meer zelfvertrouwen en eigenwaarde krijgen.

  Geluk voor Kinderen
  Speciaal bij Losjes in Balans is er de kindercursus Geluk voor Kinderen: een speelse zoektocht naar oprecht geluk en een warm nest in 10 bijeenkomsten in klein groepsverband.

  Naast individuele consulten geef ik ook workshops voor ouders en kinderen, zodat de ouders zelf kindermassage kunnen toepassen op hun kind.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply