Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
  • Goed voornemen: helemaal jezelf kunnen zijn

    Wil je helemaal jezelf zijn en voelen wat goed voor jou is? Meer zelfvertrouwen en ­levensenergie ervaren? Jezelf liefdevol en tegelijk krachtig kunnen neerzetten? Denk eens aan een Reading & Healing Consult!

    We werken met energie via je chakra’s en energieveld. Wat innerlijk speelt, licht op en mag worden gezien, gevoeld en geheeld. Dit geeft nieuw inzicht en steun. Je voelt je weer echt jezelf, weet wat je wilt en hoe je jezelf trouw kunt blijven. Je energie stroomt weer en dit werkt positief door in alle levensgebieden, van binnen en van buiten. Yogacentrum De Lindewei biedt je dit najaar een gratis intake-consult aan ter kennismaking!

    Doe mee aan de workshops of cursus ‘The ­Healing Way – Intuïtieve Ontwikkeling en Meditatie.’ Persoonlijke groei voor jezelf én voor als je met mensen werkt. Het is de waardevolste investering in jezelf. We gebruiken meditatie en energie-oefeningen, eeuwenoude Indiase wijsheid en moderne bewustzijnstechnieken. Als je de reis naar binnen gaat, openen zich nieuwe werelden. Je leert je energie bewust en positief te gebruiken voor jezelf en in je verbinding met anderen. Dit maakt je vrij te kiezen hoe je met jezelf en anderen omgaat, vrij in het leven te staan. En zo overal helemaal jezelf te kunnen zijn.

    Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply