Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Happiness: it’s a lifestyle!
  Rate this post

  Een écht gelukkig gevoel bereik je niet door alleen gezonde voeding te nuttigen en voldoende te bewegen. Het belangrijkste onderdeel van geluk is dat je emotioneel in balans bent. Zit jíj lekker in je vel?

  Uit onderzoek blijkt dat gelukkige mensen gezonder zijn. Ze hebben vanuit zichzelf al een gezondere leefstijl: ze zijn actiever, bewegen daardoor dus meer én ze hebben meer eigenwaarde. Hun positieve emoties versterken
  het zelfbeeld!
  In mijn praktijk ondersteun ik mensen tijdens de zoektocht naar hun geluk. Dit is voor mij het vinden van een combinatie tussen een gezonde leefstijl en een stabiel emotioneel evenwicht! Ik ga onder andere te werk door middel van de techniek van de NEI (Neuro Emotionele Integratie) -therapie.
  Geluk zit bij iedereen van binnen, maar door alles wat je meemaakt in je leven, raak je dat geluksgevoel weleens kwijt. Hierdoor ga je vaak ook minder goed voor jezelf zorgen, waardoor je je alleen maar slechter gaat voelen.
  Samen gaan we kijken hoe we deze negatieve spiraal kunnen doorbreken. Wanneer is
  jouw passie verloren gegaan? Waardoor zijn jouw eigenwaarde en zelfbeeld niet meer
  wat ze geweest zijn? Waarom ben je jouw ‘happiness’ kwijt?
  Door middel van de NEI-therapie gaan we het onbewuste resetten. Hierdoor kan en vooral mág jij weer het fijne gevoel van ‘happiness’ gaan ervaren. Jij bent het waard om weer blij te zijn met jouw leven en jouw lijf!
  Tijdens mijn behandelingen zet ik in overleg met jou graag de therapeutische essentiële oliën van doTERRA in. Deze oliën kunnen helpen bij het doorbreken van blokkades en zijn een goede ondersteuning tijdens én na de sessie.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply