fbpx
Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Help, mijn huid is in de war!

  Droge en rode plekjes in je gezicht, gebarsten lippen en een bleke tint. Door de winter is je huid in de war geraakt. Met de lente in het vooruitzicht is het daarom tijd om je huid een intensieve opfris- en verwenbeurt te geven. Maar hoe pak je dat aan? Je krijgt van allerlei kanten advies, maar wat helpt nou écht voor je huid?

  Bij Vital Huidinstituut krijg je een uitvoerige intake, waarbij je jouw klachten en wensen kunt bespreken. Vervolgens wordt je huid onderzocht: hoe voelt die aan? Hoe staat het met de vocht- en vetbalans? Is je huid gevoelig? Op basis van de uitkomsten krijg je een deskundig advies over de beste behandeling(en) en producten voor jouw specifieke huid.
  Hieronder worden twee behandelingen uitgelicht, namelijk microdermabrasie en Natural Face Lifting.

  Een strakke en stralende huid
  Een behandeling die je huid een boost geeft, is microdermabrasie. Dit is een dieptepeeling waarbij met behulp van microkristallen de bovenste laag met dode huidcellen wordt verwijderd. Het resultaat hiervan is direct te zien: na de behandeling ziet je huid er strak en stralend uit, en zijn er minder opvallende oneffenheden, rimpeltjes en lijntjes. Je kunt de behandeling eens in de zoveel weken ondergaan als een lekkere oppepper voor je huid. Onderga je de behandelingen in kuurverband, dan geniet je van het beste resultaat, en kun je er zeker van zijn dat je fris en stralend het voorjaar ingaat. Maar één ding is zeker: als je de microdermabrasiebehandeling een keer hebt geprobeerd, dan zul je versteld staan van het resultaat!

  Alsof je járen jonger bent
  Stoor jij je vooral aan opvallende rimpeltjes en lijntjes in je gezicht? Dan zou Natural Face Lifting iets voor jou kunnen zijn. Dit is een speciale vorm van bindweefselmassage, die je huid op een natuurlijke manier een verjongingseffect geeft. Waarom deze behandeling zo uniek is? Het is een behandeling die met de handen wordt uitgevoerd, die de conditie en de elasticiteit van je huid beter maakt. Door de intensieve massage maakt je huid nieuwe cellen aan, en worden zelfs je spieren en botten sterker! Net als bij microdermabrasie is het effect hiervan meteen te zien: rimpels vervagen en je gelaatscontouren (zoals die bij je ogen) worden gladder en strakker. Ook vochtophopingen verdwijnen. Je huid ziet er meteen frisser en gezonder uit, alsof je járen jonger bent. Een echte oppepper voor je huid dus!

  Ook thuis aan de slag
  Een stralende huid krijg je niet zomaar. Behalve het regelmatig volgen van een huidverbeterende behandeling, is het ook belangrijk om je huid thuis te verzorgen met de juiste producten. De huidspecialisten van Vital Huidinstituut begrijpen dat het kiezen van de juiste huidverzorging lastig is, en maken je graag wegwijs hierin. Maak het verzorgen van je huid een vast onderdeel van je routine. Dit kost wat tijd en geduld, maar deze investering betaalt zich uit in een prachtige en gezonde huid!

  Hulp bij huidproblemen
  Heb jij last van (één van) de volgende huidproblemen? Dan ben je bij Vital Huidinstituut op de juiste plek om je huid te verbeteren!
  – acne, mee-eters en onderhuidse ontstekingen
  – pigmentvlekken
  – grove poriën
  – een rokershuid
  – (acne)littekens of vlekjes
  – een verouderde, vale huid
  – rimpels en (fijne) lijntjes
  – zonschade

  Specialist in:
  – huidverbetering
  – anti-aging
  – acnebehandeling
  – ontharen

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply