Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Hervind je balans met een klankschaalmassage
  Rate this post

  Stressklachten zijn echt iets van deze tijd. We hebben het druk en ‘moeten’ veel, zoals presteren op het werk. Nu is een beetje spanning op zichzelf niet slecht, maar wanneer je er langdurig last van hebt, kun je klachten krijgen als hoofdpijn, maagklachten, slapeloosheid en piekeren,  of erger nog: een burn-out. Dan is het tijd om er iets aan te doen!

  Stress kost je lichaam veel energie. Het is dan goed om tijd voor jezelf te nemen en te luisteren naar de signalen die je lichaam je geeft. Met behulp van een klankschaalmassage kun je jouw lichaam laten ontspannen.

  Trillingen
  Richard Uiterwijk biedt de klankschaalmassage aan in zijn massagepraktijk. Omdat ons lichaam voor ongeveer 60% uit water bestaat, worden de trillingen, die veroorzaakt worden door de klankschaal, door het lichaam geleid.  Deze trillingen zorgen ervoor dat ons lichaam ontspant op lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.

  Diepe ontspanning
  Een klankschaalmassage biedt diepe ontspanning aan het lichaam. De klanken en trillingen harmoniseren en ordenen het lichaam.  Zo komen spanningen en/of blokkades  los en kan het lichaam weer herstellen.  De klankschaalmassage versterkt dus het zelfgenezend vermogen van het lichaam.

  Peter Hess Methode
  Peter Hess, pedagoog en ingenieur in de technische natuurwetenschap, heeft uit de klanker­varingen van Tibet en Nepal de huidige methode voor klankmassage opnieuw ontwikkeld en deze aan de behoeften van de westerse mens aangepast.  Hij houdt zich al meer dan 25 jaar bezig met de invloed  van deze klanken en trillingen op de mens.
  Voor deze massage heeft hij special klanktherapieschalen ontwikkeld. Er zijn en worden nog steeds diverse wetenschappelijke onderzoeken gedaan naar het gebruik van klankschalen en de effecten hiervan.

  Wie regelmatig een klankschaalmassage ondergaat,  kan beter in balans blijven!

  Op maat gemaakt behandelplan
  Richard van De Oosterse Hand helpt jou om je snel weer beter te voelen. Hij heeft aandacht voor jou en je klachten en zal indien nodig een gericht behandelplan samen met je maken voor een ­doelgerichte behandeling. In overleg bepaal  je hoeveel behandelingen je wilt ondergaan.  Je hoeft dus niet bang te zijn dat het een ­langlopend traject gaat worden.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply