Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
  • Het is een eer om in opa’s voetsporen te treden
    Rate this post

    Eigenlijk had ik geen flauw idee wat ik wilde doen toen ik 9 jaar geleden van de middelbare school afkwam. Mijn moeder, Mirjam Iseger, had het op dat moment ontzettend druk in haar praktijk. Ze had net een nieuwe therapie geïntroduceerd: APS-therapie, een soort pijnbestrijding. Daardoor was ze zelfs ’s avonds nog druk bezig en ik bood aan om haar gedurende mijn zomervakantie te helpen.

    Ik vond het gelijk leuk om met mensen te werken, maar er was nog een extra dimensie: deze mensen hadden serieuze klachten en ik kon écht iets voor hen betekenen. Ik kon ze helpen! De drijfveer om zelf ook therapeut te worden, had ook met mijn opa te maken. Hij is het die de filosofie achter onze praktijk heeft gecreëerd. Ik heb altijd veel respect voor hem gehad. Hij was een ferme man. Streng, maar vooral ook liefdevol en intens. Het voelde als een grote eer om in zijn voetsporen te treden.

    Toen ik Mirjam vertelde dat ik ook therapeut wilde worden, keek ze me eerst wel even vreemd aan. Maar toen ze merkte dat het me serieus was, is ze me gaan opleiden. Daarnaast heb ik uiteraard ook nog de nodige studies gevolgd om mijn diploma’s te halen. Vier jaar later was ik helemaal klaar en mocht ik zelf een behandeltraject van A tot Z opzetten. En dat is dus wat ik de laatste vijf jaar vol passie gedaan heb.

    Alhoewel mijn passie nog steeds volop bij het behandelen van patiënten ligt, heeft mijn focus zich de laatste jaren ook verlegd naar een nieuwe toekomstvisie. Door een autoriteit op te zetten in de toekomst, zodat de complementaire zorg en de reguliere zorg dichter bij elkaar gebracht worden en mogelijk in de toekomst met elkaar kunnen samenwerken. In de reguliere geneeskunde in Europa zie ik een duidelijke discrepantie tussen de klacht waarmee mensen naar de dokter gaan en de behandeling. Deze bestaat namelijk over het algemeen uit een onderzoek, medicijnen of een doorverwijzing naar een andere arts. Patiënten met chronische klachten worden niet op een adequate manier geholpen. Het gevolg wordt behandeld in plaats van de oorzaak.

    Mijn wens is niet alleen het beter maken van mensen, maar ook dat ze beter blijven! Het is mijn passie om mensen iets te leren. En ja, soms moeten ze daar hun leefstijl voor aanpassen. Dat hangt af van waardoor hun ziek zijn is veroorzaakt. Als je hun dát inzicht meegeeft, kan dat hun leven al zóveel beter maken!’

    Joey van Rooijen

    Bij Joey in de spreekkamer

    Ik werk altijd op afspraak. Bij een eerste sessie neem ik het hele levensverhaal van de patiënt door: wat is de klacht en wat is er allemaal al aan gedaan?
    Vervolgens test ik met behulp van een bioresonantieapparaat, eventueel aangevuld met een bloed- en labtest, wat de oorzaak van de klacht is. Dat is dikwijls een hele puzzel om in elkaar te leggen. Aan de hand daarvan maak ik een behandelschema dat helemaal persoon specifiek is. Zo’n behandelplan duurt doorgaans zo’n driekwart tot anderhalf jaar. Tijdens elke controle meet ik de patiënt weer door en stel ik de behandeling bij.

    Bij Praktijk Iseger worden de volgende behandelmethodes gehanteerd:

    – De vegatest: bij deze methode worden metingen in het gehele lichaam verricht, waardoor symptomen en oorzaken van klachten kunnen worden opgespoord.
    – APS-therapie met hartcoherentie: door deze micro-elektro-therapie krijgt de cliënt meer energie en kan hij of zij beter herstellen van ziekte of disbalans. Ook is de therapie gericht op pijnbestrijding.
    – Fysische therapie: een therapievorm die is gericht op de spieren, de gewrichten en het bindweefsel en als doel heeft het lichaam te ondersteunen in het zelfhelend proces.

    Praktijk Iseger is gespecialiseerd in het behandelen van de gevolgen van:

    – de ziekte van Lyme (tekenbeet)
    – vergiftigingen door onder andere amalgaan, pesticiden en asbest
    – parasieten, schimmels, virussen en (micro)bacteriën
    – en nog vele andere ziektebeelden. Zie hiervoor de website.

    Wil je hier nog meer waardevolle tips en informatie over vinden kijk dan hier.

    Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply