Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Hoe lief ben jij voor jezelf?

  Heb je je wel eens gerealiseerd hoeveel ‘rollen’ je vervult? Je bent dochter, zus, vriendin, werkneemster, partner, tante, moeder of oma. Je zorgt en je rent de hele dag door om het iedereen naar de zin  te maken. Je plant en organiseert zodat alles op  rolletjes loopt. Altijd ben je druk bezig in je hoofd.  Maar weet je tussen al die drukke werkzaamheden door nog wel hoe het voelt om jezelf te zijn?  Wat en wie blijft er over als je eens eerlijk bij jezelf naar binnen kijkt?

  Het valt niet mee om altijd maar alle ballen in de lucht te houden. Dat kan heel lang goed gaan, maar op een gegeven moment is de rek eruit. Pas dan realiseer je je hoe lang je de signalen die je lichaam je gaf, genegeerd hebt. Je hebt er geen aandacht aan besteed omdat je alleen maar druk was in je hoofd. Je bent opgebrand omdat je geen aandacht had voor jezelf. Omdat je jezelf niet de moeite waard vond om tijd aan te verspillen. Omdat je niet lief genoeg bent geweest voor jezelf. Iedereen heeft liefde nodig om zich gelukkig te voelen. Niet alleen liefde van anderen, maar ook liefde van jezelf.

  Healing en coaching
  Rosa Francken ontmoet in haar praktijk voor healing en coaching veel mensen die op de een of andere manier zijn vastgelopen of worstelen met lichamelijke en depressieve klachten. ‘Ik geniet ervan wanneer ik anderen kan ondersteunen om hun eigen kracht en plezier terug te vinden in hun leven’, vertelt ze gepassioneerd. ‘Dat geeft me veel positieve energie. Ik heb diverse methodieken geleerd die ik bij coaching en healing kan inzetten en daarnaast geef ik cursussen en meditaties. Hierbij is het belangrijkste uitgangspunt dat rust en liefdevolle aandacht in een tijdloos moment ons het gelukkigst maakt.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply