Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ‘Ik herken ik mijn ‘oude ik’ haast niet meer’
  Rate this post

  Het succesverhaal van Sander (50)

  Zodra er over gewicht werd gesproken, had ik altijd zoiets van ‘O, als ze maar niet gaan vragen hoe zwaar ik ben.’ En toen was ik pas een jaar of 9. Hoe jong ik ook was, ik was mij er al heel vroeg van bewust dat ik te zwaar was.

  Jarenlang wilde ik afvallen, maar het lukte maar niet. Ik wilde het écht wel maar ja, als niemand erop let dat je ermee bezig bent, dan is er ook niemand die je zegt of je het goed doet of niet. En dan ga je na een paar weken toch weer doen wat je altijd al deed, namelijk weer ongezond eten.

  Uiteindelijk was de maat vol. Een collega van mij was duidelijk afgevallen, en ik heb hem ergens in een middagpauze toch maar eens aangeschoten en gevraagd hoe hij dat voor elkaar had gekregen. Hij vertelde vol enthousiasme over het geavanceerde apparaat van easyslim.nu.

  Nieuwsgierig begon ik mij thuis in te lezen. Bij easyslim.nu werken ze met een gepatenteerd en geavanceerd apparaat, waarbij het mogelijk is om in korte tijd op meerdere vlakken resultaat te boeken. Dit apparaat werkt met pads die op je lichaam worden geplaatst. Deze pads halen door middel van ultrasound vet uit de vetcel en dat wordt via het lymfestelsel afgevoerd. Met deze kennis was een intakegesprek bij easyslim.nu snel gemaakt!

  Inmiddels is het drie maanden later. Schrik niet: ik ben maar liefst 17 kilo lichter! Gesprekken over mijn gewicht ga ik niet langer uit de weg en mensen zeggen zelfs dat ik krijg zelfs complimentjes over mijn ‘nieuwe lichaam’. Als ik eraan terugdenk, dan herken ik mijn ‘oude ik’ haast niet meer. Ik ben nog nooit zó blij geweest met mijn lichaam! Naast mijn mooiere buitenkant, voel ik mij van binnen ook veel beter doordat ik veel meer energie heb dan voorheen. Had ik dit maar eerder gedaan!

  Wat zijn de voordelen van Easyslim.nu?
  – Gemakkelijk en snel afvallen
  – Versterking huid en bindweefsel
  – Afvallen zonder te sporten
  – Geen operatie of medicatie
  – Afvallen terwijl je ligt
  – Opbouw van spieren
  – Vermindering van cellulite

  Wist je dat…
  … het ‘afterburn-effect’ ervoor zorgt dat je tot 48 uur na de behandeling nog calorieën verbrandt?
  … je bij Easyslim.nu maximaal profiteert van dit ‘afterburn-effect’?

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply