Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • It’s all about the brows!

  Eén van de uitdagingen als vrouw in de zomer: hoe zorg je ervoor dat je make-up goed blijft zitten? Je kent het wel: je hebt je wenkbrauwen ‘s ochtends netjes bijgetekend. Maar na die frisse duik in het zwembad of zonnebaadsessie is je wenkbrauwpotlood inmiddels uitgelopen tot je kin. Doei perfecte wenkbrauwen! Maar er is een manier om er altijd tiptop verzorgd uit te zien. Zelfs in de hitte!

  Dé oplossing

  Niet alleen de hitte is funest voor je make-up. Ook een intensieve sportles of zomers buitje kan al genoeg zijn om je make-up te doen verdwijnen. Misschien ben je sowieso al niet zo’n held om aan de slag te gaan met een wenkbrauwpotlood. Hoe je het ook probeert, jouw wenkbrauwen krijgen nooit de vorm of kleur waarvan je eigenlijk droomt. Of misschien kamp je wel met (tijdelijk) haarverlies of heb je een lichte haargroei van jezelf, waardoor je je onzeker voelt. In alle gevallen biedt permanente make-up de oplossing!

  Kennismaken met microblading

  Mircroblading is een vorm van (semi-)permanente make-up, waarbij de allernieuwste hairstroketechniek wordt gebruikt. Dankzij deze methode heb jij op elk moment van de dag de perfecte wenkbrauwen. Geen storm of regenbui die jouw ­verschijning nog omverblaast! De microblading-methode is een techniek waarbij haartjes op het gezicht worden gepigmenteerd. Dit gebeurt met de hand, door middel van een speciale pen. Deze pen bevat heel fijne naaldjes.

  Het effect

  Het tekenen van de wenkbrauwen gebeurt haartje voor haartje. Dit in de kleur die precies bij jouw gezicht, huidskleur en haar past. Ook de vorm en de dikte van de brows wordt afgestemd op de vorm van jouw gezicht. Het effect is daardoor heel natuurlijk. Het eindresultaat? Natuurlijke, volle wenkbrauwen, die bijna niet van écht zijn te onderscheiden. Het pigment dat in de huid wordt aangebracht, blijft gemiddeld 1 tot 1,5 jaar zitten. Om het resultaat mooi te houden, wordt daarom een jaarlijkse opfrisbeurt aangeraden.

  No worries

  Microblading is 100% veilig! De behandeling vindt in een steriele omgeving plaats, en wordt ook uitgevoerd met steriele accessoires. Salon la Détente werkt met veilige pigmenten zonder ijzeroxide. Microblading mag alleen worden uitgevoerd in een door de GGD goedgekeurde salon, zoals Salon la Détente.

  Microblading is iets voor jou als…

  ✔ je weinig of geen wenkbrauwen hebt van jezelf of door ziekte
  ✔ je het lastig vindt of geen tijd hebt om jezelf op te maken
  ✔ je je bestaande wenkbrauwen mooier wilt maken
  ✔ je contactlenzen of een bril draagt
  ✔ je er ook tijdens het sporten of het zwemmen verzorgd wilt uitzien
  ✔ je bij het wakker worden al meteen flawless wilt zijn

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply