Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Je hebt geen tijdmachine nodig…

  Als je jong bent, is een egale en strakke huid vanzelfsprekend. Maar naarmate je ouder wordt, vallen de rimpels, vouwtjes en oneffenheden in je gezicht je steeds meer op. Je hoeft niet per se een tijdmachine te hebben om weer een jonge en frisse huid te krijgen: er is een simpele manier!

  Sinds kort heeft het Huidcentrum ZorgSaam een nieuwe CO2 laser. Dit is een betere en krachtigere laser om rimpels en littekens doeltreffend aan te pakken. Dermatoloog Evelyne Lodewick vertelt hoe de nieuwe laser te werk gaat: ‘Deze nieuwste techniek onder de lasers biedt een zeer effectieve huidverbetering en wordt ingezet om de huid strakker en egaler te maken. Door de intensievere behandeling is de hersteltijd wat langer, maar soms is al na één sessie het gewenste resultaat bereikt. Voorheen waren dit gemiddeld drie sessies. Patiënten houden echter de keuze om alsnog voor een mildere versie te kiezen. De laser is bedoeld voor de behandeling van matige tot aanzienlijke huidveroudering. Dit kan zich uiten in fijne en grove rimpels, pigmentvlekken, een vale huidskleur en een gebrek aan veerkracht in de huid. Naast het gezicht kunnen ook de hals, het decolleté en de handruggen behandeld worden. De CO2 laser wordt ook met succes ingezet tegen (acne)littekens. Deze worden door de behandeling minder diep en daardoor minder zichtbaar.’

  Behandelingen
  Wil je van jouw ongewenste haargroei af, stoor je je aan een vlekje of wil je afscheid nemen van die vervelende spatader of rimpels? Maak dan een afspraak! In het ziekenhuis in Terneuzen staan dermatologen, een huidtherapeute en een gespecialiseerde doktersassistente van Huidcentrum ZorgSaam voor je klaar. Je kunt er ook terecht voor behandelingen die buiten het zorgpakket vallen, zoals:

  – behandeling van couperose
  – huidverjonging via fillers
  – huidverjonging via laser
  – laserontharing
  – behandeling van spataders
  – behandeling van littekens

  Voor behandelingen die buiten het zorgpakket vallen, heb je geen verwijsbrief nodig. Daarnaast biedt Huidcentrum ZorgSaam ook behandelingen aan die vanuit het aanvullende pakket worden vergoed door de zorgverzekeraar, bijvoorbeeld acnetherapie.

  Een vrijblijvend intake-gesprek kost je slechts € 39.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply