fbpx
Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Jij bent perfect

  Vaak hoor ik mensen zeggen: ‘Niemand is perfect’. Maar wat als we het eens ­omdraaien? Als niemand perfect is, ziet de wereld er minder mooi uit. Voor mij is iedereen perfect.

  Gedachtekracht is veel sterker dan je denkt. Probeer je maar eens bewust te worden van je gedachten en hoe zwaar we sommige dingen maken. Probeer deze gedachten dan ook eens om te draaien. Een Reiki behandeling in mijn praktijk kan je helpen met hoe je naar de wereld kijkt. Licht in plaats van zwaar. Vol geluk in plaats van ongelukkig.

  Waarom is het moeilijk om te zeggen ‘Ik ben perfect’? En dan niet vanuit je gedachten: ‘Ik wil dat anderen zien dat ik perfect ben’, maar vanuit je hart: ‘Ik accepteer dat ik perfect ben zoals ik ben’. Want dat klopt ook. Je bent perfect met al je imperfecties. Er is niemand die hoeft te zeggen dat je nog meer perfect moet worden.
  Want je doet er ook nu al toe. Alles wat je nu doet, alles wat je bent, is van belang, is het waard om er te zijn. Moet je het nú echt beter hebben, als alles wat je meemaakt ervoor zorgt dat je de beste versie van jezelf wordt? Het zorgt ervoor dat je er bent. Het betekent niet dat we niet moeten werken voor ons geluk. Integendeel. Het vergt oefening om zware gedachten om te zetten naar positieve gedachten. ­Gedachten als ‘Zie je wel; ik heb het weer niet goed gedaan’ omvormen naar ‘Oké, dit werkt niet. Ik ga iets nieuws proberen’. Iedereen is perfect met al zijn imperfecties. Dan ziet de wereld er ineens een stuk mooier uit. Dan lijkt het werken aan je imperfecties ineens een stuk minder zwaar.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply