Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Kom tot rust!
  Rate this post

  Veel mensen, vooral kinderen, hebben last van neurologische concentratieproblemen of rusteloosheid. Clear Mind, een mix van kruidenpreparaten met CBD, herstelt veilig de interne communicatie in het lichaam en helpt zo deze klachten te behandelen.

  Clear Mind is een preparaat van verschillende natuurlijke kruiden in combinatie met cannabidiol (CBD), dat zowel bij ADHD/ADD als mentale onrust uitkomst biedt. Het middel helpt onder meer met het concentreren, het verbeteren van het leervermogen en het geheugen, verlaagt innerlijke onrust en stimuleert de bloed-circulatie.

  Niet alleen mensen met de diagnose ‘ADHD’ hebben last van onrust in het hoofd. Er zijn in deze steeds drukker wordende maatschappij veel mensen die overgestimuleerd zijn, constant malen, snel geprikkeld zijn en moeite hebben met de concentratie of slapen. Farmaceutische kalmeringsmiddelen zijn echter vaak erg heftig van effect en hebben een verslavende werking, waardoor ze niet altijd even geschikt zijn voor lichtere of chronische klachten.

  Clear Mind bevat verschillende adaptogene kruiden (natuurlijke plantbestanddelen die het lichaam helpen zich aan te passen aan interne en externe veranderingen).

  Clear Mind bevat, naast minstens 4% met CO2-geëxtraheerde CBD, de volgende werkzame stoffen:

  • Bacopa monnieri (Brahmi) voor een positieve invloed op het cognitief functioneren, serotineafgifte en gunstige werking op het zenuwstelsel.

  • Melisse Officinalis (Melisse) voor een vermindering van stress, angst en paniek, en het aansturen van organen en lichaamsprocessen.

  • Centella Asiatica (Gotu Kola). Verbetert de bloedsomloop, werkt angstremmend, verhoogt het zuurstofgehalte.

  • Scutellaria Lateriflora (Blauw glidkruid). Kalmeert het centrale zenuwstelsel en versterkt de zenuwen.

  Clear Mind kan gebruikt worden door volwassenen en kinderen vanaf 7 jaar.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply