Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Laat ‘moeten’ achter je

  Vandaag de dag leven we in een maatschappelijke rollercoaster, die veel van ons vraagt. We laten ons verleiden om in een hoog tempo te leven en alle ontwikkelingen bij te houden. Dat we dit maar tot op een zeker moment kunnen volhouden, lijkt steeds meer een gegeven te zijn.

  Het is in de huidige maatschappij best lastig om dicht bij jezelf te blijven en vanuit je eigen behoeften, wensen en idealen te leven. Misschien weet je allang dat er iets moet veranderen, maar kun je maar niet ontdekken wat dat is of hoe het moet. Of misschien loop je aan tegen angsten of belemmerende gedachten of kamp je met onverwerkte emoties.

  Het nieuwe mensbeeld
  Effortless coach Marjan van den Haak legt uit: ‘Effortless coaching gaat ervan uit dat niet alleen je hersenen informatie opslaan en doorgeven, maar dat de miljarden lichaamscellen dat doen. Als de cellen met beladen informatie positief worden gereset, dan ga je anders kijken naar de, soms jaren oude overtuigingen of ervaringen. Met effortless coaching kunnen we meerdere gebieden aanpakken. Overtuigingen omdraaien of onverwerkte emoties of ervaringen uit het verleden opsporen en afronden. Als we dit eenmaal opgeruimd hebben, dan behoud je je herinneringen, maar ze beïnvloeden je niet meer op een negatieve manier. Daardoor kun je eindelijk gaan leven zonder dat het je veel moeite of energie kost.’

  Hoofd en lijf
  ‘De effortless coaching is een holistische aanpak. Je bodymind wordt centraal gezet. Er is tijdens het coachingstraject aandacht voor hoofd ( gedachten en ­overtuigingen) en lijf ( je fysiek, gevoel en emoties). Aan het eind van het traject zijn interne blokkades opgelost en weet jij vanuit welke intenties jij jouw leven wilt leven. Van moeten naar vrije wil; van overleven naar moeiteloos leven. De effortless coach helpt jou om de stappen te blijven zetten op weg naar een meer ontspannen leven. Het is alle moeite onderweg waard: we doen het samen en stapsgewijs’, aldus Marjan.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply