Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Last van haarverlies?
  Rate this post

  Heb je last van haarverlies, dunner wordend haar of ongemakken als schilfers, snel vet haar of psoriasis, dan is een bezoek aan de kapper vaak niet zo zorgeloos.

  LiVage Haarwerken Rotterdam, locatie Ikazia Ziekenhuis, is gespecialiseerd in oplossingen bij haarverlies en hoofdhuidproblemen. Wij zijn gespecialiseerd in hoofdhuid­problemen en kunnen uitleggen en laten zien wat voor jou de mogelijkheden zijn tot herstel en/of camouflage met behulp van haarvezeltjes, haarstukken of haarwerken.

  Afspraak maken
  Heb je ook last van haarverlies? Maak dan een kosteloze afspraak in onze praktijk in het Ikazia Ziekenhuis. Om de privacy te garanderen, werken wij alleen op afspraak. Een afspraak maken gaat eenvoudig via de afspraakbutton op onze website www.livagerotterdam.nl.

  ‘Gewoon mooi haar’
  LiVage Haarwerken Rotterdam is van Hilde Kloosterman, zelf ervaringsdeskundig in haarverlies. Zij is opgeleid tot kapster. In 2010 verloor ze plotseling al d’r haar door alopecia. Na heel veel haarwerken (pruiken) uitgeprobeerd te hebben, is zij zich als kapster zelf gaan verdiepen in de wereld van haaroplossingen. Ze wilde zelf datgene kunnen creëren wat er altijd was: ‘gewoon’ mooi haar! Dit alles heeft haar uiteindelijk gebracht tot waar ze nu staat: haar- en hoofdhuidspecialist en een praktijk in het Ikazia Ziekenhuis. Hilde: ‘Hier komt alles samen wat ik graag doe: vrouwen weer mooi haar geven, zodat ze zich weer goed voelen en tevreden met zichzelf zijn. Of dit nu tijdelijk is door chemo of langdurig door stress, brandwonden, ouderdom of alopecia: haar is voor vrouwen niet voor niets een sieraad. Dat begrijp ik als geen ander!’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply