Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Lekker ontspannen in de hammam
  Rate this post

  We moeten tegenwoordig allerlei ballen in de lucht houden: werk, gezin, sociale contacten… Er wordt veel van je verwacht, en dat kan leiden tot gespannenheid. In een hammam kun je lekker genieten in een warme en ontspannen sfeer, terwijl je lekker verwend wordt met heerlijke behandelingen.

  De hammamruimte is echt een plek om even te ontspannen op een verwarmde behandeltafel en vooral je lichaam eens goed te laten verzorgen door middel van een heerlijke bodyscrub met verschillende grove zeezouten en verzachtende oliën. Daarna brengt schoonheidsspecialist Roos een reinigende of zuiverende pakking aan, en als afsluiting krijg je een korte massage met een voedende bodycrème. Je huid voelt superzacht en verzorgd aan!
  Bij het boeken van deze behandeling in april of mei krijg je een kleine Foam reiniging voor het gezicht van BABOR Cosmetics cadeau (zolang de voorraad strekt).
  Je kunt in de salon ook terecht voor cosmetische behandelingen. Dr. Babak Mahdavian Delavary is een cosmetisch arts die bij Het Beautystalletje een keer in de 4 tot 6 weken langskomt voor verschillende behandelingen, waaronder met Botox, fillers, lipolyse / aqualyx, draadjeslift, laserbehandelingen en Xl Hair.
  Dr. Babak scoort een 9,1 op kliniekervaringen! Je kunt een afspraak maken voor een intake bij de arts om meer informatie in te winnen. Deze intake en is gratis en verplicht je tot niets.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply