Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Je lichaam weer in balans

  Als je te maken krijgt met een ernstige ziekte zoals kanker, staat je leven stil. Je ondergaat diverse behandelingen, waarbij je te maken krijg met spanningen, stress en pijn. Met voetreflexologie kun je je lichaam laten ontspannen en pijn laten aanpakken.

  Bij VoetreflexPlus™ worden beide voeten behandeld. De voeten zijn onderverdeeld in verschillende zones die corresponderen met het lichaam. Door het behandelen van deze zones gaat er een stimulerende werking uit naar het corresponderende deel. Blokkades worden opgeheven, het bloed gaat beter stromen en het immuunsysteem wordt versterkt. De behandeling heeft geen bijwerkingen, maar kan wel de bijwerkingen van geneesmiddelen beperken of neutraliseren.
  VoetreflexPlus™ helpt bij kanker om gifstoffen (restanten van de chemotherapie, medicijnen en/of door bestraling beschadigde cellen) versneld af te voeren. Een VoetreflexPlus™ behandeling kan dan ook prima ingezet worden bij het herstel van kankerpatiënten voor, tijdens en na de behandelingen, uiteraard in overleg met de arts / specialist.
  In 2014 is in een ziekenhuis in Breda een pilotstudie gedaan naar de effecten van voetreflexmassage bij patiënten met borstkanker. Uit de resultaten bleek dat de patiënten minder last hadden van de bijwerkingen van de chemokuur. Dit gold ook voor andere vormen van kanker.
  Behandelingen met voetreflex worden door de zorgverzekeraar vergoed uit de aanvullende verzekering.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply