Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ‘Lippenstift opdoen wordt weer een feest’
  Rate this post

  Oogschaduw, lippenstift en alles wat ermee te maken heeft: ik hou er enorm van. Lekker tutten voor de spiegel wanneer ik een avond uit eten ga met mijn vriendinnen. De laatste tijd werd ik wat minder gelukkig als ik in de spiegel keek. Ik heb nooit volle lippen gehad, en nu ik wat ouder word, merk ik dat mijn lippen nog meer in volume zijn afgenomen. Ik zou zo graag lippen willen hebben die iets meer uitgesproken zijn. Dit om me wat vrouwelijker te voelen. Lippenstift, en dan vooral mijn favoriete rode kleur, staat gewoon mooier wanneer mijn mond iets voller is.

  Ik begin mijn speurtocht op het internet. Mijn missie? Vollere lippen met een langdurig én natuurlijk ogend resultaat. Ik baan mij een digitale weg door alle zoekresultaten heen, en mijn oog valt op een artikel over Belotero lips. ‘Met behulp van de nieuwe Belotero lips formule bij Medica Estetica kunnen wij nu voor elke cliënt de perfect lippen maken’, lees ik op de website. Ik word meteen enthousiast en lees direct verder. Het blijkt dat Belotero lips een speciale filler is die specifiek gebruikt wordt voor de verfraaiing van de lippen.

  Ik besluit contact op te nemen met de kliniek Medica Estetica, en wat blijkt? Ik kan snel terecht voor een behandeling! Tijdens het intakegesprek wordt alles duidelijk uitgelegd, en zo weet ik precies wat mij te wachten staat. Zenuwen had ik daarom ook niet, maar ik verheugde mij op het eindresultaat. En dat mag er wezen! Mijn lippen zijn als het ware geperfectioneerd! Mijn lipcontouren zijn mooier gemaakt en mijn boven- en onderlippen hebben meer volume. Mijn mond oogt groter en meer uitgesproken. Ook voel ik me op en top chic met een mooi kleurtje op mijn lippen. Laatst zei een vriendin dat ik er jonger en frisser uitzag, maar dat ze niet precies wist waarom. Dat is toch een mooi compliment. En lippenstift opdoen: dat wordt weer een feest!

  – Diane (42)

  Contour & Shape

  Belotero lips contour is er speciaal voor het ­definiëren van de lipcontouren om een jongere uitstraling te creëren. Belotero lips shape is er voor het opvullen van de boven- en onderlippen, zodat het volume hersteld wordt in jouw lippen. Contour en shape vullen elkaar aan, net zoals lippenstift en lippenpotlood dat doen.

  Vorm en volume

  De vorm van je lippen is essentieel voor de ­uitstraling van je gezicht. Als je ouder wordt gaat de kwaliteit en het volume van jouw lippen steeds verder achteruit. Tegenwoordig kunnen de tekenen en symptomen van het natuurlijke verouderingsproces worden tegengegaan door het hyaluronzuur in de huid weer aan te vullen met een filler zoals Belotero.

  Het verjongen of vergroten van de lippen behoort tot één van de meest populairste behandelingen bij Medica Estetica!

  De esthetische resultaten zijn direct zichtbaar, en je kunt meteen na de behandeling jouw dagelijkse activiteiten weer oppakken!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply