Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Een massage is duurzame ontspanning
  Rate this post

  Je hebt het druk, loopt altijd te rennen en te vliegen. En heel langzamerhand begint dat zijn tol te eisen. Het blijft maar malen in je hoofd, je schouders en nek zitten helemaal vast en je hebt steeds vaker last van je rug of hoofdpijn. Zou het niet heerlijk zijn om eens helemaal te ontspannen en al die stress en spanning van je af te laten glijden?

  Dan is de ideale oplossing voor jou een heerlijke massage. Massage is immers de uitgelezen manier om te ontspannen en los te komen van de dagelijkse drukte. Je hoeft even helemaal niet anders dan alleen maar te voelen. In het moment zijn. Naast de ontspanning die je zult ervaren, geeft de massage je ook de kans om stil te staan bij jezelf. Bij wie je bent en hoe je je voelt. Je leert alles wat in je leeft te accepteren, zonder dat te willen veranderen. Er zijn diverse massages en afhankelijk van jouw situatie en eventuele klachten kun je kiezen voor de methode waar jij het meeste baat bij zult hebben. Dat kan variëren van een klassieke, ­energetische of voetzonereflexmassage, tot pulsing, bindweefsel-, meridiaan- of ­polariteitsmassage. Je kunt zelfs stoelmassage op kantoor krijgen. Massage is gewoon iets wat je zelf moet ervaren om echt te merken wat het met je doet. Lichamelijk, geestelijk, emotioneel én spiritueel. Een positieve verandering in je leven voor langere tijd.
  De massage bij Viva Balans kun je declareren bij je ziektekostenverzekering. Afhankelijk van hoe je verzekerd bent, kun je de kosten voor de massage geheel of gedeeltelijk terugkrijgen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply