Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Meer energie in een druk leven
  Rate this post

  We moeten tegenwoordig allerlei ballen in de lucht houden: werk, gezin, sociale contacten… Er wordt veel van je verwacht, en dat kan leiden tot gespannenheid of zelfs stress of een burn-out. Ook kan je van alles overkomen, zoals het verlies van een dierbare. Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP) geeft je de kans om negatieve emoties om te draaien en snel en actief je leven beter in eigen hand te nemen.

  Een gecertificeerd NLP-behandelaar past praktische technieken toe om je ‘mindset’ onbewust (en soms ook bewust) te veranderen. NLP is géén therapie. Je voert dus geen intensieve gesprekken en gaat ook niet diep in je verleden graven. Het is juist een heel praktische manier om vervelende gevoelens achter je te kunnen laten. Daardoor krijg je meer grip op het hier en nu.

  Snel en effectief
  NLP is een methode die snel en effectief werkt als je meer grip op je eigen gedachtes en gevoelens wilt krijgen,
  en ook als je beter wilt communiceren met anderen,
  zakelijk of privé.
  Na afloop van een NLP-sessie merkt je dat je problemen overzichtelijker en beter behapbaar zijn en weet je welke richting je uit wilt.

  Examenstress te lijf
  NLP is ook goed in te zetten bij jongeren, waaronder scholieren die voor hun eindexamen staan en te maken hebben met examenstress of faalangst.

  Meer energie
  Met NLP kun je even je zorgen en drukte in je hoofd laten verdwijnen, zodat je meer energie krijgt en overhoudt, waardoor je de hele wereld weer aan kunt. Gun jezelf dat moment!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply