Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Meer financiële vrijheid, zet vandaag de eerste stap
  Rate this post

  We horen veel succesverhalen over financiële vrijheid bereiken en FIRE worden. Dit komt vaak zo imponerend over dat het een enorme drempel opwerpt om hier daadwerkelijk zelf mee te beginnen. Zeker gezien de beloftes die de zelfbenoemde guru’s doen, kan een gevoel van twijfel oproepen. Maar laat je hierdoor niet weerhouden, want er zijn namelijk zeker acties te ondernemen die ervoor zorgen dat jij in de toekomst het financieel nét iets makkelijker hebt. Hoe je dit doet? Hierbij onze tips.

  Je verdient het?
  Naast je maandelijkse salaris een extraatje verdienen kan al snel behoorlijk lonen. Kies hier iets voor wat je ontzettend leuk vind, dan voelt het niet als werk en doe je het eenvoudig ś avonds en in de weekenden. Ben je dol op fashion? Struin dan tweedehandswinkels en marktplaats af naar pareltjes en verkoop deze vervolgens door. Super creatief? Gebruik je talent dan ook commercieel en verkoop je producten via sites als Etsy. Maak vervolgens natuurlijk dit geld niet meteen weer op, maar investeer het!

  Investeren dus!
  Om er echt voor te zorgen dat je in de toekomst meer financiële vrijheid ervaart is het aan te raden om je zuurverdiende geld niet over de brug te gooien. Probeer een manier van investeren te vinden die bij jou past én iets oplevert. Er zijn tegenwoordig vele manieren van investeren mogelijk, maar één ding is zeker; Het geld lange tijd op je spaarrekening laten staan gaat in ieder geval niks opleveren. Zeker niet wanneer de inflatie hoog blijft. Er zijn gelukkig alternatieven, naast de voor de hand liggende opties zoals aflossen op je hypotheek en studieschuld kun je het ook actief investeren.

  Aandelen of crypto?
  Een manier die je wellicht wel kent is het investeren in aandelen, zeker wanneer je voor stabiele aandelen gaat kan dit op lange termijn een leuk appeltje voor de dorst opleveren. Wil je op korte termijn meer winst halen? Dan is het een goede tip je eens te verdiepen in zogenaamde crypto. Je hebt ongetwijfeld wel eens van Bitcoins gehoord. Hierin investeren levert wel iets meer risico op, maar de winsten zijn daarentegen ook zeer hoog. Dat dit lastig is? Dat is tegenwoordig zeker niet meer het geval. Wanneer jij gaat voor een overzichtelijk platform zul je al snel zien dat ook jij dit kan. bitcoin-profit.org/nl hebben wij goede ervaringen mee, zelfs de beginner kan hier beginnen met investeren. Kortom, compleet financieel vrij worden is wellicht wel erg ambitieus maar iedere dag kun je wel een stapje in deze richting zetten door verstandig met je geld om te gaan. Investeren kun je leren!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply