Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Meer rust en vitaliteit met Reiki

  Omgevingsfactoren vormen je. Zit je niet lekker in je vel of heb je last van stress, ­oververmoeidheid, angsten of lichamelijke pijn? Het kan zijn dat jij je eigen ­overtuigingen kwijt bent geraakt. Reiki kan jou helpen om jezelf weer terug te vinden.

  Reiki is een Japanse behandelmethode, waarbij de behandelaar via de handen energie doorgeeft. Het woord betekent dan ook ‘universele levensenergie’. Reiki helpt de doorstroming van energie te herstellen om zo de energiebalans te versterken. Reiki master Francis van Wouw kan energie aan jou doorgeven. Dit contact is aangenaam en wordt vaak ervaren als een weldadige warmte die door je lichaam stroomt.
  Het zelfgenezend vermogen wordt ­aan­gesproken, zodat je helingsproces op gang komt. Maar het heeft ook effecten op
  je ­emoties: je gaat je rustiger en vitaler voelen en bent meer in balans.
  Francis: ‘Tijdens een consult kan ik gebeurtenissen, situaties of emoties bij anderen waarnemen door heldervoelen, helderweten, helderzien, helderhoren en/of helderruiken. Ik wil je graag helpen inzicht te krijgen in je leven. Maar ik kan ook een luisterend oor zijn. Ik werk vanuit licht en liefde en kan invoelen op jouw energie. Hierdoor kan ik als coach en/of counselor sneller tot de kern van je probleem komen. Mijn kracht komt vanuit liefde voor de medemens, maar ook door een dosis levens- en werkervaring.’ Francis kan jou een geruststellend gevoel geven en je vertellen of je op de goede weg zit. Het eindresultaat van een consult zal meestal het gevoel zijn dat je jezelf beter begrijpt, dat je beter weet waar je nu staat en wat je moet doen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply