Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
  • Meer rust & vitaliteit voor jou

    Je houdt in je dagelijkse leven veel ballen in de lucht: je gezin, je werk, je relatie heeft ook z’n quality time nodig en ga zo nog maar even door. Maar waar blijf je zelf in dit geheel? Soms kun je jezelf helemaal kwijtraken in de hectiek van het dagelijks bestaan en weet je niet meer waar je zelf bent of wat je nu écht wilt.

    ‘Ik ben Betty Kloosterman en ik ben energetisch therapeut / masseur en mindfulness trainer. Wanneer je energiesysteem uit balans is, kun je daar last van krijgen. Je kunt lichamelijke of psychische klachten krijgen, wat zelfs kan leiden tot een burn-out of depressie. Tijdens een energetische behandeling (healing) voel ik hoe het met je energie gesteld is. Healing kan de energie weer in balans brengen. Een healing verbetert de doorstroming van energie in het lichaam en helpt je om zo de ­balans te hervinden. Maar het heeft ook effect op je emoties: je gaat je rustiger en vitaler ­voelen en bent meer in harmonie met jezelfen je omgeving.
    Zowel volwassenen als kinderen zijn welkom bij mij. Een healing biedt rust in lichaam en geest en ondersteunt je zelfontplooiing en ontwikkeling. Van mij als persoon kun je openheid, verbondenheid en veiligheid verwachten.Ik begeleid jou graag naar meer rust en inzichten in jezelf, zodat jij als persoon kunt groeien en steviger kunt staan in alles wat het leven jou geeft. Door je bewust te worden van onderliggende, belemmerende patronen en hiermee aan de slag te gaan, activeer je je zelfherstellend vermogen. Dit werkt verlichtend en helend en geeft meer rust.

    Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply