Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Microdermabrasie voor een frisse uitstraling
  Rate this post

  Naarmate je ouder wordt, wordt ook de celdeling van jouw huid trager, met als gevolg dat er een ophoping plaatsvindt van dode huidcellen. Daarnaast nemen de celfuncties af, waardoor je huid droger kan worden, ruwer kan aanvoelen en er meer lijntjes en rimpels en pigmentvlekken kunnen ontstaan.

  Microdermabrasie is dé manier om jouw huid er beter en frisser te laten uitzien, of je nu jong of oud bent, vrouw of man. Deze methode is geschikt voor onder andere acne, littekens, striae, cellulitis, ouder wordende huid, vale en slecht doorbloede huid, pigmentvlekken en fijne rimpels.
  Het is een revolutionaire, vriendelijke en pijnloze behandeling, waarvan de effecten te vergelijken zijn met laserpeeling in de cosmetische chirurgie. Met aluminium kristallen worden de bovenste laagjes van de opperhuid verwijderd, waardoor de huid geprikkeld wordt om nieuwe cellen aan te maken. Littekens en fijne rimpels vervagen, de huid krijgt een betere doorbloeding en een frisser en gladder uiterlijk. Acne en een onzuivere huid kunnen tot het verleden behoren. Na één behandeling is er al een huid­structuurverbetering van 19,6% opgetreden.

  Ultrasound
  Door middel van geluidsgolven kunnen op eenvoudige wijze enzymen, mineralen en vitaminen dieper in de onderste lagen van de opperhuid gebracht worden. De werkstoffen in de serumsverzachten het huidreliëf, waardoor fijne rimpels vervagen en littekenweefsel een beter uiterlijk vertoont. Dit heeft een positieve werking op de omzetting van voedingsstoffen in bruikbare energie, hetgeen van levensbelang is voor de celstofwisseling. Een stralend jonger en gladder uiterlijk, al na één behandeling.

  Opbouw microdermabrasiebehandeling(met producten van hannah):
  • reiniging
  • enzymatische peeling
  • wenkbrauwen in model brengen
  • microdermabrasie
  • verwijderen van mee-eters en dergelijke
  • Ultra Geluid met de daarvoor bestemde producten
  • herstellend masker
  • dagcrème en zonbescherming

  Deze behandeling is voor het gezicht, en is eventueel uit te breiden voor de hals en het decolleté. Duur: ongeveer 75 minuten.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply